2022 yılında yazdığı makaleyle New York Press Club ödülünü alan televizyon eleştirmeni Judy Berman 2023 yılının en iyi 10 dizisini listeledi.

10. Poker Face (Peacock)


Charlie, karşısındakinin yalan söylediği konusunda sıradışı bir yeteneğe sahiptir. Charlie, Plymouth Barracuda'sında çıktığı yolda, çözmesi gereken her durakta yeni karakterler ve garip suçlarla karşılaşır.

Denizli’de Engellilerin Göz Alıcı Ürünleri Sergide Yerini Aldı Denizli’de Engellilerin Göz Alıcı Ürünleri Sergide Yerini Aldı

2023 Yılının En İyi 10 Dizisi

9. The Other Two(Max)

Aktör Cary ve eski profesyonel dansçı olan kız kardeşi Brooke, kardeşi Chase'in kısa sürede internet ünlüsü olması ve yükselişi hakkındaki duygularıyla mücadelesini anlatıyor.

2023 Yılının En İyi 10 Dizisi

8. Dead Ringers(Amazon)

1988 yapımı David Cronenberg yönetmenliğinde çekilen dizide kısır kadınlara meslek etiğine uymayan prosedürler uygulayan jinekolog ikizler Elliot ve Beverly Mantle'nin hayatlarını anlatıyor.

2023 Yılının En İyi 10 Dizisi

7. Telemarketers (HBO)

3 bölümlük bir mini seri olan Telemarketers, polis adı altında bağış toplayarak dolandırıcılık yapan ABD'li bir şirketi, Lipman-Stern’in kameramanlığı ve Patrick Pespas’ın sunumuyla izleyicilere sunuyor.

2023 Yılının En İyi 10 Dizisi

6. The Curse (Showtime)

Yeni evli olan ve çocuk sahibi olmaya çalışan bir çift, üzerlerinde bir lanet olduğunu düşünür. Aynı zamanda reality show programına katılan çift 7/24 kayıt altına alınırlar. Dizi evlilikleri gün geçtikçe kötüye giden çiftin günlük yaşamını, korku-komedi temasında anlatıyor.

2023 Yılının En İyi 10 Dizisi

5. Beef (Netflix)

Sonunda birbirlerinin bakış açılarını gördükten ve diziye adını veren kavgayı bitirdikten sonra Amy ve Danny aşık olurlar. Çölde birlikte geçirdikleri zaman kesinlikle bu şekilde değerlendirilebilir; her ikisi de kendilerini gerçekte oldukları gibi gören tek kişinin diğeri olduğunu hissetmeye başlar.

2023 Yılının En İyi 10 Dizisi

4. Rain Dogs(HBO)

Kendisi ve kızı Iris’in geçimini sağlamaya çalışan ve bekar bir anne olan Costello Jones’un ilham verici hikayesi. Eski arkadaşı Selby hapisten çıktıktan sonra bu eşi benzeri olmayan üçlü, her yeni günü atlatmak için birbirlerine nasıl yardım edeceklerini bulmaya çalışır.

2023 Yılının En İyi 10 Dizisi

3. I'm a Virgo (Amazon)

Gerçek dünyanın güzelliğini ve çelişkilerini deneyimlemek için kaçan Cootie'nin ergenliğe giriş yolculuğu. Arkadaşlıklar kurar, aşkı bulur, garip durumların üstesinden gelir ve idolü Kahraman ile karşılaşır.

2023 Yılının En İyi 10 Dizisi

2. Succession (HBO)

Roy ailesi, dünyanın en büyük medya ve eğlence şirketini kontrol etmesiyle tanınır. Ancak babaları şirketten ayrıldığında dünyaları değişir.2023 Yılının En İyi 10 Dizisi

1. Reservation Dogs (FX)

Reservation Dogs, Sterlin Harjo'nun hayatından ilham alınarak çekilen otobiyografik bir dizidir. Oklahoma'da yaşayan genç yerlilerin hayatını anlatan Reservation Dogs, gençlerin Kaliforniya'ya gelebilmek için para biriktirme çabalarını konu ediniyor. Ama para biriktirme serüvenlerinde başlarına fazlasıyla şanssızlık gelecektir.

2023 Yılının En İyi 10 Dizisi

Editör: Haber Merkezi