Genel Asayişin ve Kamu Düzeninin sağlanması amacıyla yapılan denetim ve kontroller il merkezi ile birlikte tüm ilçelerde eş zamanlı olarak yapıldı. İl genelinde (197) Ekip ve (791) Personelin katılımıyla, saat: 22.00 - 00.00 saatleri arasında, umuma açık istirahat, eğlence yerlerinin denetlendiği uygulamada araç ve sürücü denetimleri de yapıldı.

Uygulama esnasında aranması olan şahısların yakalanmalarına yönelik kimlik kontrolleri, suçların önlenmesi ve suç eşyaların ele geçirilmesine yönelik yapılan denetim ve kontrollerde; Farklı suçlardan aranması olan (9) şüpheli şahıs ile (1) Bakaya ve (5) Yoklama Kaçağı yakalandı.

Yapılan aramalarda: (1) adet ruhsatsız tabanca, (15) adet fişek, (2) adet ruhsatsız av tüfeği, (1) adet şarjör, (1) adet kesici alet, 14 gram esrar, (14) adet uyuşturucu hap ve 1 gram esrar ele geçirildi.

Kontrollerde (15) iş yerine mevzuat hükümlerine uymamaktan tutanak tutulurken, (1) iş yerinde kumar oynanması için yer ve imkan sağladığı tespit edilerek gerekli adli işlem yapıldı.  

Uygulama esnasında yapılan yol denetimlerinde (166) araç sürücüsüne idari para cezası uygulanırken (16) araç trafikten men edildi, (1) araç sürücüsüne ‘Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak’ suçunda adli işlem yapıldığı bildirildi.

Denizli-Ankara Karayolunda Tır Kazası! Denizli-Ankara Karayolunda Tır Kazası!

2 saatte 1 Tabanca 2 Tüfek ele geçirildi

Editör: Haber Merkezi