2 bin 500 kişiye yakın mağdurdan 2.5 milyar TL kadar para toplayan Sedat Ocakçı ve aralarında bulunan 30 kişi, holding önünde toplanarak paralarını talep eden vatandaşlar sayesinde çalışanların da kayıp paralardan paylarını aldıkları ortaya çıkmıştı.

Bu olaylar yaşanırken Holding Sahibi Sedat Ocakçı'nın Siber Güvenlik Uzmanı olan yeğeni Salih Han, 2 milyar 500 milyonluk soğuk cüzdan ile Dubai'ye kaçmıştı.
İzmir tarihinin en büyük vurgunu olarak adlandırılan olayın kahramanı Ocakçı, soğuk cüzdanın çalınmasının ardından sosyal medyadan açıklama yapmıştı. Ocakçı, paylaştığı bir videoda 'Buradayım, canlıyım, kanlıyım. Sizin beni rahat bırakmamalarınıza rağmen ben sistemimi kuruyorum, kurdum. Hızlı bir şekilde oraya fon girişlerini de sağlıyorum ve kazandıkça, sırayla azar azar hepinize merak etmeyin o çok sevdiğiniz paralarınız yatacak. En başında ben hangi noktadaysam yine hala aynı noktadayım. Canım, ciğerim dediğim abim-kardeşim dediğim insanların arkamdan söyledikleri umrumda değil. Herkes haklı. Ama bu işi yine çözecek olan benim. Sahadayım, hiçbir yere gitmedim. Yakında, bu hafta içerisinde İzmir'de de görüşeceğiz. Hepiniz her zaman beni muhatap bulduğunuz gibi yine bulacaksınız. Ve merak etmeyin arkadaşlar paranızı alacaksınız. Ben sizin için o parayı hazırlıyorum” ifadelerini kullanmıştı. Açıklamadan sonra ise 1 hafta kendisinden haber alınamadı.
Eşi ve kendisinden bir haftadır haber alınamayan dolandırıcılar, bugün Adana'da yurtdışına çıkış hazırlığı yaparken kıskıvrak yakalandı.

Denizli Acıpayam Tarım Alanları İçin Hukuk Mücadelesi Başlattı Denizli Acıpayam Tarım Alanları İçin Hukuk Mücadelesi Başlattı

Holding çalışanı 30 kişiye de soruşturma başlatıldı.

Editör: Haber Merkezi