Bir zamanların popüler ismi, ünlü şarkıcı ve oyuncu Yusuf Güney bir süredir topluma değişik gelen açıklamaları ile gündemde yerini alıyor. 

Düzenli olarak meditasyon yaptığını ve benzer yollarla ruhen istediği yere gidip orada olanları izleyip görebildiğini ancak oradaki kişilerin Yusuf Güney'i göremediği için zarar veremediğini iddia etmişti. 

Bugün ise Yusuf Güney, bir sosyal medya platformu programına katılarak yine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Güney, Dünya üzerinde bir sevgilisi olmadığını ancak Andromeda Galaksisi'nde bulunan Kepler 32-36 DDGC isimli bir gezegenden biriyle birlikte olduğunu ifade etti. Yusuf Güney, "Kendisi 900 yaşına kadar yaşayabiliyor ve şu an 100 yaşında çok güzel bir kadın. Dünya yaşıyla 18-19 yaşlarında. Orada bir gezegen var, orada yaşıyor. Onunla telepatik olarak iletişim kuruyoruz." dedi. 

Yusuf Guneyin Sevgilisi Yaklasik 10 Yasinda Mi418-19 Yaşlarında İfadesi Abartı Mı? 

Kızıl Goncalar'da "Bahar" Rüzgarı! Kızıl Goncalar'da "Bahar" Rüzgarı!

Dünya üzerinde yapılan araşırmalar ışığında 2021 yılı verilerine göre ortalama kadın ömrü 82.9 olurken, erkeklerin ise 77.2 olarak kayda geçmişti. 

Bu durumda 900 yaşına kadar yaşayabilen ve 100 yaşında olan bir Andromedalı, insan yaşı ile yaklaşık 10-11 yaşları arasında olması gerekiyor. 

Yusuf Guneyin Sevgilisi Yaklasik 10 Yasinda Mi3

Andromeda Galaksisi Nedir?

Samanyolu Galaksisi'ne en yakın büyük galaksi olarak bilinen 2.5 milyon ışık yılı uzaklıkta bulunan Andromeda Galaksisi'nin, Samanyolu Galaksisi ile çarpışacağı tahmin edilmektedir.

Editör: Kardelen Başol