Adana’da yaşanan mide bulandıran olay 2023’ün sonlarında ortaya çıkmıştı. 
Kozan ilçesinde bulunan bir camide görev yapan İmam M.A., 9 yaşında Kur’an kursuna başlayan Ç.K.’ya 11 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu.
Madur Ç.K., Ocak ayında Cumhuriyet Başsavcılığı’ndaki verdiği ifadede, imamın kendisine dürüm ısmarladığını ve “Beni sonra kandırarak imam odasına götürdü. Kendisine masaj yapmamı istedi. Bana ‘Avratlardan daha gönüllüsün’ dedi. Sonrasında eğilmemi istedi” bilgilerini verdi. 
Kan donduran olayın ilk defa 9 yaşında 11 yıl önce yaşandığını vurgulayan mağdur, İmam M.A.’ya istemediğini defalarca söylemiş. 

Adanada 9 Yasindaki Cocuga Imamdan Avratlardan Daha Gonullusun Istismari

“Görüntülerini Yayarım!”

Mağdur Ç.K., İmam M.A.’ya defalarca karşı geldiğini fakat “Görüntülerini yayar seni rezil ederim” tehdidi ile korkutulduğunu anlattı.
İstismarın camideki imam odasında yaşandığını anlatan Ç.K, “Beni ‘Seni kameraya çektim. Her gün buraya gelmezsen bu videoyu yayarım’ diyerek tehdit etti. Ben de korktuğum için her gün sabah 9’dan yatsı namazına kadar camiide oluyordum” dedi.
11 yıl boyunca camii imamı M.A, tarafından cinsel istismara maruz kaldığını anlatan Ç.K, sapık imamın kendisine “seni seviyorum, canımsın” dediğini anlattı. Zorla masaj yaptırdığını ve bu esnada masaj yaparken cinsel içerikli videolar izlendiğini anlattı. 
9 yaşından bu yana her istismar sonrasında odanın temizliğini kendisinin yaptığını anlatan Ç.K. ifadesinde, “Rezil olmaktan korktuğum için her şeyi yapıyordum. Olaydan sonra ‘gücüm yerine gelsin’ diyerek benden kola ve baklava istiyordu.” dedi. 

Adanada 9 Yasindaki Cocuga Imamdan Avratlardan Daha Gonullusun Istismari4


Babası Biliyormuş!

Başlarda sesini çıkaramayan çocuk daha sonra istismarı dile getirdiğini ancak babası rezil olmaktan korktuğu için şikayet etmek istemediğini ifade etti. Olayın akrabaları tarafından duyulması üzerine sapık imam M.A.’nın çağırıldığını anlatan Ç.K., “Önce yaptıklarını inkar etti sonra kabul etti. Yakınlarım, benden uzak durmasını istedi” dedi.

Hakimin Bisikletini Çalan Hırsız Tutuklandı Hakimin Bisikletini Çalan Hırsız Tutuklandı

Adanada 9 Yasindaki Cocuga Imamdan Avratlardan Daha Gonullusun Istismari
Utanmaz Adam Tutuklandı!

Olayın ortaya çıkmasının ardından sapık imamın K. ailesinin evine gidip babaya, “Biz bu çocuğa sahip çıkıyorduk” dediği öğrenildi. 
Olay sonrası sapık İmam M.A. tutuklandı.

Editör: Kardelen Başol