Yıllarca Kazdağlarının güzelliğinden, endemik (sadece bölgede yetişen) bitki örtüsünden ve hayvanlarından bahsettik resimlerini çektik paylaştık. Bu güzelliği görenler bunu çirkinleştirmek için “KAZ DAĞLARI” kararı aldılar.
Yandaş medyanın Brezilya’da dünyanın akciğerleri Amazon Ormanları kesiliyor diye haber yaptığı günlerde, ülkemizin akciğerlerinin kesilmesine “Algı operasyonu yapılıyor” haberi yapılıyor.
Dünyanın geriye kalan kesiminde Devlet ormanlarını korumak için çaba sarfeder, bunun için kanunlar çıkarır. Maalesef ülkemizde halk ormanlarını korumak için devlete karşı çaba sarfediyor.
Yapılan RANT Anlaşmasına göre 45000 ağaç kesilmesi gereken yerde bunun 4 katı 200000 ağaç kesen firma zaten iş başlamadan sözleşme şartlarını ihlal etmiş demektir ki; bu bile sözleşmenin iptali için yeterlidir!
Gördüğüm en güzel gölü Salda Gölüdür bence. Türkiye’nin Maldivler’i dedik, Dünyanın en güzel ve en temiz ilk 5 gölünden biri dedik resimlerini çektik paylaştık.
Bu güzellikte Rant görüldü şimdi “ GÜZELLİĞİ SAL DAAA ” dediler toki gelip binalar dikecek kendilerince güzelleştirecekler.
Güzelleşecek işte ne istiyorsun diyenler; Trabzon uzun gölün eski ve yeni halini inceleyin. Bu ülkenin Fetöcüsü bitmedi ; hala nerede güzellik var onu yok etmenin peşindeler.
Fotoğraflarını çekip paylaşmayın, adını ağzınıza almayın. Adı filan da manidar, yarın bir gün bir doğa düşmanı çıkar Akdağ Tabiat Parkına yazık olur. Sit alanı bir şey olmaz demeyin SİT ALANI (ingilizce oturma alanı) derler görürsünüz.
Hem bizim dağ çok çirkin, hayvan filan da yok, ağaç ta bitmez.