Denizli Esnafının Başı Faiz Oranları ile Dertte “Esnafın Cenazesi Kaldırılıyor” Denizli Esnafının Başı Faiz Oranları ile Dertte “Esnafın Cenazesi Kaldırılıyor”

MHP Çivril İlçe Başkanı Gürbüz Çiftçi, “Çıkarıp alsan tarihten; ortada tarih kalmaz, nerede zulüm varsa karşısında duran kalmaz, teşkilatlanmayı dünyaya öğreten kalmaz, namus kalmaz, şeref kalmaz. İşte böyle mukaddes bir milletin evladı olarak, Türk olmanın haklı gururunu en derinden yaşayarak, yakın tarihin karanlığını aydınlığa çeviren kutlu bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım” dedi. 

MHP Çivril İlçe Başkanı Gürbüz Çiftçi'nin Türkçülük bayramı ile ilgili mesajı ise şu şekilde; Ne mutludur ki 3 Mayıs 1944'teki şiarı damarlarında hisseden, yaşayan ve yaşatan aziz milletimiz bugün varlığıyla uluslara ışık tutmaktadır. 3 Mayıs, Türkçülük Ülküsünün ve Turan sevdasının her şeyden üstün olduğunun ispatıdır ki 1944 Ankara Nümayişi vatan sevgisinin cümle âleme ilanı olmuştur. 3 Mayıs, Komünizm akımının etkisinde kalanlara Türk töresine yaraşır bir cevabın eşsiz bir göstergesidir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş, Nihal Atsız, Nejdet Sancar ve birçok Türkçülük sevdalısı gerek konjonktürel sorunlara gerekse komünist akımlara karşı yekpare olmuş ve her Türkün gönlündeki Turan ateşini yeniden ve daha derin duygularla harekete geçirmiştir. 3 Mayıs 1945 yılında aziz Türk büyüğümüz Nihal Atsız'a destek mitingiyle başlayan bu şiar, bu kutlu şeref ve bu yüce duruş bayramımız olmuştur.  

Çünkü bugün, Türkün yeniden diriliş günüdür. Çünkü bugün, Türkün vatan için bayrak için yekpare olduğunun tekrar kanıtıdır. Çünkü bugün, Türkün şer odaklı her girişime dur dediğinin tarihin her sayfasında olduğu gibi yeniden göstergesidir. Çünkü bugün, Türkün biz hep vardık hep var olacağız dediği gündür. Böylesine aziz başka bir millet Dünya üzerinde yok. Tarihin her anında şanlı ve şerefli başka bir millet yok. Unutmayın ki yüreklerden Atsız'ı silebilecek yok. Unutmayın ki bu ülkünün önderi olan Başbuğumun ışığını söndürebilecek yok. Aziz milletimiz tarihin her sayfasında olduğu gibi geleceğin her sayfasında da adını şerefle andıracaktır. Ne bir Siyonist galip gelecek ne bir komünist. Kazıyın zihinlerinize illa Turan illa Turan gelecek” 

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli