Denizli'de Kına Çeyizinde Neler Var? Kına Gecesi Malzemeleri Ne Kadar? Denizli'de Kına Çeyizinde Neler Var? Kına Gecesi Malzemeleri Ne Kadar?

E-KPSS’ye hazırlanan kursiyerler için, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi ücretsiz eğitim ve kitap desteği verdi. Merkezefendi ve Pamukkale Halk Eğitim Merkezi beraberliğinde yapılan etkinlik Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, eğitimciler ve kursiyerler katılım sağladı.

“Engelli vatandaşına sahip çıkamayan hiçbir kurumun bu dünyada hiçbir anlamı yoktur."


Etkinlikte konuşan Zolan, her insanın birer engelli adayı olduğunu ve bunun bilincinde olarak yaşanması gerektiğini, belediyelerin de engelli vatandaşların yanında olması gerektiğinin önemini vurgulayarak, “Engelli vatandaşına sahip çıkamayan hiçbir kurumun bu dünyada hiçbir anlamı yoktur. Bugün baktığımızda kanunlar açısından en üst seviyeye doğru gidildi. Pozitif ayrımcılık konusunda gayret gösterildi. EKPSS engelli kardeşlerimizin istihdamı açısından çok büyük bir imkan” dedi.
Zolan konuşmasını “ Burada alacağınız eğitimde öğreneceğiniz bir konu, yapacağınız bir fazla soru sizlere başka bir imkan sağlayacak, başka bir yürüyüşe geçmenize vesile olacaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak konu anlatımlı bir kitap ve çözümlü soru bankası kitabı ile de sizlere destek oluyoruz. Ben size inanıyorum, güveniyorum. Eğer siz isterseniz her şeyi başarırsınız. Allah’ım yolunuzu açık etsin. Şimdiden sınavda başarılar diliyorum” şeklinde sonlandırdı.

Editör: Haber Merkezi