Ziraat Bankası, Kurban Bayramı öncesinde Bankkart kullanıcılarına özel bir kampanya ile 750 TL'ye varan hediye para kazanma imkanı sunuyor. Kampanya, market, giyim, ayakkabı, aksesuar, kafe ve restoran gibi sektörlerde geçerli olacak.

Kurban bayramına sayılı günler kala birçok banka müşterilere özel yeni kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Yeni kampanyalar sayesinde vatandaşlar yaptığı harcamalardan büyük tutarlarda kazanç elde edebiliyor. Ziraat Bankası tarafından Bankkart’a özel yeni kampanya da duyuruldu. 

1000 liranın altına indi: BİM her eve gerekli aleti kısa süre satacak 1000 liranın altına indi: BİM her eve gerekli aleti kısa süre satacak

750 TL VERİLECEK

1 ile 20 Haziran arasında Bankkart ile Bankkart anlaşmalı  market, giyim, ayakkabı, aksesuar, kafe ve restoran sektörlerindeki üye işyerlerinde  Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız her 750 TL ve üzeri alışverişinize 75 TL, toplam 750 TL Bankkart Lira kazanılabilecek. Milyonlarca kullanıcısı olan Bankkart .yaptığı yeni kampanyalarla birlikte dikkat çekmeye devam ediyor. Kampanyadan kazanılan hediye paralar anlaşmalı olan tüm işyerlerinde kullanılabiliyor. Vatandaşlar kazandıkları bankkart puan sayesinde harcamalarını ücretsiz yada indirimli şekilde gerçekleştirebiliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ