Çivril Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kutlama programı dahilinde Bayraktepe Mesireliğinde 100 uçurtma gökyüzü ile buluştu. Özel tasarımlı uçurtmalarla Cumhuriyeti kutlayan öğrenciler, doyumsuz bir gün geçirdi.

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Çivril’de uçurtma şenliği düzenlendi. Çivril Belediyesi tarafından şenliğe katılan çocuklara Cumhuriyetin 100. Yılında 100 uçurtma dağıtıldı. Cumhuriyetin 100. Yılına özel yüz uçurtmanın yer aldığı şenlikte Türk Bayrağı, Mustafa Kemal Atatürk figürlü, uçurtmalar Çivril semalarında dalgalandı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte öğrenciler gökyüzünü kırmızı beyaz renklerle donattılar. Cumhuriyet’imizin 100. Yılında çocuklar, renkli ve desenli uçurtmalarını uçurarak keyifli dakikalar geçirdi.

Alex De Souza Resmen Antalyaspor'da! Alex De Souza Resmen Antalyaspor'da!

YÜZLERCE KİŞİ KATILDI

Uçurtma tasarımcısı Elektrik Elektronik mühendisi Mustafa Topçu tarafından yapılan uçurtmalar ile doyasıya eğlenen öğrenciler, Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Niyazi Vural ile birlikte özel tasarım uçurtmaları uçurdu.
Bayraktepe Mesireliğinde düzenlenen etkinliğe, Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural ile birlikte yüzlerce öğrenci ve vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi