Olay, KYK’nin Zonguldak Kilimli Erkek Öğrenci Yurdunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir öğrenci, akşam saatlerinde yurda geldikten sonra oda arkadaşı Doğan Karadoğan’ın tuvalette olduğunu fark etti. Karadoğan’dan bir süre haber alamayan öğrenci, durumu yurttaki görevli memura bildirdi. Odaya gelen memurun da Karadoğan ile iletişim kuramamasının ardından olay, 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Yapılan ihbar üzerine yurda itfaiye, sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, tuvalet kapısını kırarak içeri girerken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrol neticesinde Karadoğan’ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Yurtta Tuvalete Giren Universite Ogrencisi Sag Cikmadi1

Epilepsi Hastasıydı

Karadoğan’ın cansız bedeni yapılan incelemenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olaydan sonra Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü İsmail Hakkı Özölçer ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yurda gelerek bilgi aldı. Yaşananları karşı binadaki kız yurdundan ve sokaktan öğrenciler de izlemeye çalıştı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

TÜRKİYE’NİN UZAYDAKİ GARANTİSİ TÜRKSAT 6A TÜRKİYE’NİN UZAYDAKİ GARANTİSİ TÜRKSAT 6A

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı bölümü 1’inci sınıf öğrencisi olan Karadoğan’ın epilepsi hastası olduğu öğrenildi. Karadoğan’ın kesin ölüm sebebi ise yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

Kaynak: Haber Merkezi