Evlendikten sonra Yeşilçam kariyerine nokta koyan Zeynep Değirmencioğlu, artık bambaşka bir hayata sahip. Yıllar sonra ortaya çıkan Ayşecik, görenleri şaşırttı. 

Yesilcamin Ayseciki Ne Hale Geldi O Artik Emlakci1

Bir döneme damga vuran Ayşecik karakterine hayat veren Zeynep Değirmencioğlu, henüz iki yaşında iken kameralar karşısına geçti. Ünlü isim 20 yaşına değin pek çok filmde yer aldı. 
Türk Sineması’nda çocuk yıldızların önünü açan ve “Ayşecik” karakteri ile gönülleri fetheden Değirmencioğlu, zirvedeyken aniden evlenerek oyunculuğu bıraktı. 

Yesilcamin Ayseciki Ne Hale Geldi O Artik Emlakci7Atıf Yılmaz’ın yönettiği Ayşecik filminin senaristi olan Hamdi Değirmencioğlu’nun kızı olan Zeynep, bu filmde rol alarak gördüğü ilgi sayesinde 11 yılda 15 filmlik bir serinin sahibi oldu.

Zeynep Değirmencioğlu, dönemin ünlü futbolcusu Fenerbahçeli Serkan Acar ile evlenerek film kariyerine son verdi. 

Yesilcamin Ayseciki Ne Hale Geldi O Artik Emlakci9O Artık Emlakçı 

2013 yılında eşi vefat eden Zeynep Değirmencioğlu, şimdilerde İstanbul’da emlakçılık yapıyor. 
Setleri hiç özlemediğini belirten Değirmencioğlu, “Oyunculuğa benim bıraktığım yaşta başlayanlar var” diyerek çocukluğu ve gençliğinin zaten setlerde geçtiğini bu yüzden evlilik hayatının kendisine çok daha cazip geldiğini söyleyerek “Sinemayı bıraktığıma hiç pişman olmadım. Hiç özlem duymadım” dedi. 

Yesilcamin Ayseciki Ne Hale Geldi O Artik Emlakci2

Yeni dönem işlerini de yorumlayan Değirmencioğlu, kendi zamanından daha fazla imkanlar olduğunu dile getirerek, “Çok iyi işler yapıldığını düşünüyorum” dedi. Kendi zamanında değerlerin daha ön planda olduğunu, aile kavramına öncelik verildiği vurgulayan Ayşecik, “Toplum olarak bazı değerlerimizi kaybediyor gibiyiz. Bu durum beni çok üzüyor” dedi. 

Yesilcamin Ayseciki Ne Hale Geldi O Artik Emlakci

Sinemayı neden bıraktığını da açıklayan Değirmencioğlu, "Biz eşimle çok büyük bir aşk yaşadık, başlıca nedeni budur. Bir de insanın alt yapısı çok önemli. Benim çok düzgün bir ailem var. Onların sayesinde sinemanın içinde olduğum dönemde bile özel hayatımla dışında durmayı başarıyordum. Evliliğimde hep bu düzende ilerledi" açıklamasını yaptı.

Yaz Dizisi Bekleyenlere Kötü Haber! Yaz Dizisi Bekleyenlere Kötü Haber!

Yesilcamin Ayseciki Ne Hale Geldi O Artik Emlakci3

Editör: Kardelen Başol