Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yeşil Çivril Belediye spor yaptığı antrenmanlarla ile lige hazırlanıyor.

Kadrosunu oluşturmak için antrenmanlara ve çalışmalara devam eden Yeşil Çivril Belediye Spor, yönetim kadrosuna da takviye yaptı. Takımın son iki sezon başında bulunan ve BAL ligine çıkmasında büyük emek harcayan yönetim, gençleşme ve genişleme kararı aldı. Gençleşme ve genişleme kararı sonrası yönetime yeni isimler davet edildi.

Süper Amatör Ligin son iki sezon şampiyonu ve BAL Liginin en iddialı takımı Yeşil Çivril Belediye Spor yönetim kadrosuna yaptığı takviye ile yeni sezona daha güçlü giriyor. Takıma yaptığı takviyelerle genç ve dinamik bir sporcu kadrosu kuran Yeşil Çivril Belediye spor, yönetim kadrosuna da yeni isimleri dahil etti. BAL Liginin Süper Amatör Lige göre daha zorlu ve enerji isteyen bir lig olduğuna dikkat çeken Kulüp Başkanı Yasin Göktaş “ Yeşil Çivril Belediye Spor Denizli’yi Bölgesel Amatör Liginde temsil edecek üç takımdan biri ve en iddialı olanı. Son iki sezondur Süper Amatör Ligde şampiyon olan bir takım olarak 2023 -2024 sezonunda BAL liginde mücadele edeceğiz. BAL ligi daha çok emek ve enerji isteyen bir lig. Bu kapsamda takıma takviyeler yaptık. BAL deneyimi olan hoca ve oyuncularla eski oyuncularımızdan oluşan güzel bir kadro kurduk” dedi.

Hem kadroyu hem yönetimi güçlendirdik

Sosyal Medya Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Alkol Kararını Konuşuyor Sosyal Medya Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Alkol Kararını Konuşuyor

Takımla birlikte yönetim kadrosunu da güçlendirdiklerini ifade eden Başkan Yasin Göktaş “BAL’da can yakacak bir kadro kurduk. Bölgesel Amatör Ligin en iddialı takımlarından biriyiz. Sahada iddialı olan bir takımın arkasında güçlü bir yönetim olması gerektiğini düşünerek, Çivril’de spora ve Yeşil Çivril Belediye spor futbol takımına gönül vermiş genç iş insanlarımızı yönetime davet ettik. Onlarda davetimizi kırmadılar ve bu taşın altına ellerini koymaya talip oldular. Şimdi hem sahada, hem de yönetimde daha güçlü, daha genç, daha iddialı bir Yeşil Çivril var” dedi.

Editör: Haber Merkezi