BAL temsilcisi Yeşil Çivril Belediye spor futbol kulübü, yönetim kurulu başkan Kerem Boso önderliğinde Belediye Başkanı Niyazi Vural’ı ziyaret etti.

Hafta sonu evinde oynadığı Burdur MAKÜ Futbol Kulbü maçından üç puanla ayrılan Yeşil Çivril Belediye spor galibiyetin ardından Belediye Başkanı Niyazi Vural’ı makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Kerem Boso ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarete, Futbol kulübünün yeni yöneticileri Mustafa Cem Kılıç ile Galip Demir’de katıldı.

Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün Projesinde Çeyrek Heyecanı Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün Projesinde Çeyrek Heyecanı

Kulüp başkanı Kerem Boso yeni yönetim olarak Belediye başkanı Niyazi Vural’a çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini belirterek “kulüp ve futbol takımımız ile ilgili olarak başkanımız Niyaz Beyle fikir alışverişinde bulunduk ve bilgi verdik. Kulübümüze verdiği destekler için teşekkür ettik” dedi.

Ziyarette alınan galibiyetten dolayı kulüp başkanı ve futbolcuları kutlayan Başkan Niyazi Vural kazanılan üç puanın sevindirici olduğunu söyleyerek Yeşil Çivril Belediye sporun başarılarının devamını diledi.

Editör: Haber Merkezi