Disiplinsiz Davranışlar Ayrılık Getirdi Disiplinsiz Davranışlar Ayrılık Getirdi

Güçlü rakibi karşısında puan almak için çıkacak olan Yeşil Çivril Belediyespor, hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Çıkacağı maçın hazırlıklarına oldukça önem gösteren Yeşil Çivril Belediyespor, alacağı puanlarla ligde üst sıralara çıkmayı hedefliyor.

Haftayı galibiyetle tamamlayan iki takım, hafta sonu Çivril ilçe stadında karşılaşacak. 24 Mart Pazar günü saat 14.00’de başlayacak maç öncesi Yeşil Çivril Belediyespor, hazırlıklarını süratle sürdürüyor. İlçe stadında devam eden çalışmalarda oyunculara taktik ve kondisyon çalışması yaptıran teknik direktör Tuğrul Metin, bundan sonra ligde her maçın önemli olduğunun farkında olarak hazırladıklarını belirterek, “Ligde hedeflediğimiz yerde değiliz. Tüm maçların önemli olduğunun farkındayız. Manavgatspor, ligde ikinci sırada, tecrübeli ve iyi bir takım. Rakibimizi analiz ettik, çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz. Manavgatspor’u eli boş göndereceğiz” dedi.

Yesil Civril Belediyespor Manavgata Hazirlaniyor

"Ligin İddialı Ekibiyiz"

Yeşil Çivril Belediyespor takımının ligin en iddialı ekiplerinden biri olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Ligin iddialı ekibiyiz. Tecrübe eksiğimiz var ama lig sonunda hedefimize ulaşmış olacağız. Bu sezon hem kendi seyircimize hem BAL seyircisine güzel ve keyifli maçlar izlettirdik. Kalan maçlarımızda güzel futbol oynayarak maçlarımızı üç puanla süsleyeceğiz” ifadelerinde bulundu.

BAL 5. Grup’ta 20. haftanın sonunda Manavgatspor 45 puanla ligde ikinci sırada yer alırken, Yeşil Çivril Belediyespor 26 puanla 8’inci sırada bulunuyor.

Editör: Ali İhsan Sivrikaya