Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Menteşe ilçesinde Okul Sporları Genç Erkek-Kız Bilek Güreşi düzenlendi. 11 ilden 233 sporcunun katıldığı Bilek Güreşi turnuvasına damga vuran Yeşil Çivril Belediyespor Bilek Güreşi takımı turnuvada 9’u altın olmak üzere 13 madalya kazandı. Çivrilli sporcular aldıkları başarı ile Okullar Arası Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Daha önce katıldıkları ulusal ve uluslararası turnuvalarda aldıkları başarı ve madalyalar ile Çivril’e büyük sevinç yaşatan Yeşil Çivril Belediyespor Bilek Güreşi takımı 8 Ocak’ta Muğla’da düzenlenen okullar arası turnuvada 9 altın 4 gümüş madalya kazandı. Turnuvadan başarı ile dönen ve Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan sporcu ve çalıştırıcıları kutlayan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “Spor faaliyetlerinde ilçemiz ve Denizli’mizi en iyi şekilde temsil eden ve başarılarını sürdüren tüm sporcularımızı ve çalıştırıcılarını kutluyorum. Çivril Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya her zaman destek vermeye devam edeceğiz. İlçemize kazandırdığımız yeni spor salonunda yetişecek yeni sporcularımızın birçok branşta ilçemizi başarı ile temsil edeceğine inanıyorum. Bu vesile ile Muğla ilimizde düzenlenen bilek güreşi turnuvasına katılan, yarışan madalya alan tüm sporcularımızı, ailelerini, okullarındaki öğretmen ve kulüpteki çalıştırıcılarını tebrik ediyorum” dedi.

Yavuz Cinkaya Açıkladı "Denizli FK Hesapları ile Bir Bağlantımız Yok" Yavuz Cinkaya Açıkladı "Denizli FK Hesapları ile Bir Bağlantımız Yok"
Editör: Haber Merkezi