Başkanlar 1 Mayıs'ta Konuştu, Şeniz Doğan Hedefin İktidar Olduğunu Söyledi Başkanlar 1 Mayıs'ta Konuştu, Şeniz Doğan Hedefin İktidar Olduğunu Söyledi

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Saadet Partisi Çivril İlçe Başkanı Zühtü Arslan “aday olmak isteyen olursa kapımız açık” dedi. 31 Mart yerel seçimlerinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Arslan “Saadet partisi olarak genel merkezimizin belirleyeceği yol haritasına göre bizde Çivril’de bir yol haritası çizeceğiz. Bu seçimler çok önemli” dedi.

Seçilecek başkanın Çivril’in sorun ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanım ve bilgiye sahip olması gerektiğini ifade eden Zühtü Arslan “yerel seçimlerde seçilecek isim Çivril’in tüm dert ve sorunlarını bilen biri olmalı. Saadet partisi olarak yerel seçimlerde öncelikli kriterimiz Çivril’e Çivril halkına hizmet edecek bir aday çıkması. Saadet Partisi olarak her zaman dediğimiz gibi milletin umudunu, heyecanını yarı yolda bırakmayacağımızın sözünü veriyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde de aynı düşünce ve ilke ile hareket edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi