Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan Yenişehir Mahallesinde gün içerisinde oturan vatandaşlarla yapmış olduğumuz sohbet sırasında bir vatandaş; “Yollar ağabeycim, en büyük sıkıntı yollar. Bir sürü çukur oluşmuş yollarda. Ben motor kullanıyorum. Geçen gün asfalttaki çukuru görmediğim için ön jantım yamuldu. Düşebilirdim de. Yağmur yağdığında içi su dolu bir sürü çukur oluşuyor.” İfadelerini kullandı.

Yenisehir Mahallesi Sikayet Var

BU SEFER ZAM DEĞİL İNDİRİM YAPTILAR BU SEFER ZAM DEĞİL İNDİRİM YAPTILAR

Durumu Mahalle Muhtarı İle Konuştuk

Mahallelerinin diğer mahallelere göre daha iyi durumda olduğunu söyleyen Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Karataş; “Mahallemizin fazla bir sorunu yok, olan sorunları da elimizden geldiğince çözüyoruz. Sorun olarak yalnızca mahalledeki kaldırım ve asfalt sorununu söyleyebilirim Kaldırımlardaki ağaçlar artık taşları yerinden kaldırmış durumda. Özellikle akşam ayağı takılıp düşenler çok oluyor. Ziya Tıkıroğlu Caddesinde de asfalt sorunumuz var. Yollar bozulmuş durumda olduğu için araçlar için problem yaratabiliyor.” İfadelerini kullandı.

Yenisehir Mahallesi Sikayet Var 1

Deprem ve sel felaketine karşılık bir sorundan daha bahseden muhtar Karataş; “Şirinköy tarafındaki derelerden de bahsetmek istiyorum. O taraflarda bulunan derenin içini hep moloz ve kumla doldurmuşlar. Olası bir sel felaketinde suyun akacak yönü kalmadığı için tehlike oluşturabilir.” dedi.

Sorunlar Gündeme Alındı, Yakın Zamanda Çözülecek

Mahalledeki sorunların çözülmesi için durumu belediye başkanlarına taşıdıklarını söyleyen muhtar Karataş; “Mahallemizdeki bu birkaç sorunu belediye başkanlarıyla ve yetkililerle ilettik. İlettiğimiz sorunları belediyeler gündemlerine aldılar ve yakın zamanda çözülecek” ifadelerini kullandı.

Yenisehir Mahallesi Sikayet Var 2

Mahallenin Takımı Finalde Mücadele Edecek

Mahallemde Maç Var” turnuvasında finale kalan Yenişehir Mahallesinin Muhtarı Mehmet Karataş proje için teşekkürlerini iletirken; “Öncelikle Sayın Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Özellikle mahalledeki genç kesimi tanımıyorduk. Gençlerle tanışmamıza vesile oldu. Yeni bir arkadaş çevresi, yeni bir grup kurduk. Onlarla bir aile gibi olduk, bütünleştik. Antrenman yaptıkları süre boyunca internetten, kötü alışkanlıklardan uzak kalıyorlar. Bu gençleri topluma kazandırıyoruz. Diğer mahallelerdeki diğer vatandaşlarla, oyuncularla tanışıyoruz. Güzel bir proje oldu. Sayın Emniyet Müdürümüze ve Sayın Valimize teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

Yenisehir Mahallesi Sikayet Var 3

Muhabir: Atakan Göker