Çivril Belediye’sinin girişimleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla yapılan 250 seyirci kapasiteli Çivril Kapalı Spor Salonu inşaatı devam ediyor. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Niyazi Vural müteahhitten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yeni Şampiyonlar Yetişecek

Şehitler Mahallesi’nde Beycesultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yan tarafındaki alanda inşaatına başlanan 250 seyirci kapasiteli spor salonu inşaat alanında incelemelerde bulunan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kapalı Spor Salonu’nun en kısa zamanda tamamlanarak sporcu ve kulüplerin hizmetine açılacağını belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural “Çivril’imizde en büyük ihtiyaçlardan biri olan spor salonunu en kısa zamanda tamamlayarak, hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Çivril Kapalı Spor Salonu inşaatı bittiği zaman özellikle gençlerimiz daha iyi fiziki şartlarda spor yapabilecekler. Çivril’imiz spor şehri olma yolunda ilerliyor. Bizlerde göreve geldiğimiz günden itibaren 10 adet halı sahayı, FIFA standartlarında 3 adet futbol sahasını Çivrilli spor kulüpleri ve sporcularının hizmetine sunduk. Şehitler Mahallemizde de Çivril’imize yakışır ve ihtiyaçlarımızı giderecek güzel bir tesis inşaatına başladık. Farklı branşlarda sportif faaliyetlere katılan gençlerimiz artık daha modern tesiste spor yapabilecekler. Çivril Kapalı Spor Salonu Çivril’imize sporcu ve kulüplerimize hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün Projesinde Çeyrek Heyecanı Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün Projesinde Çeyrek Heyecanı

1500 metre kare kapalı alanı olan Çivril Spor Salonu’nda 600 metre karelik alanda oyun sahası, 250 kişilik tribün, 2 antrenman salonu, bay ve bayan soyunma odaları yer alacak.

Editör: Haber Merkezi