Muğla'nın Fethiye ilçesinde 11-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen Yıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks şampiyonasında yarı finalde Avrupa Şampiyonu rakibine mağlup olan Muhammet Anıl Ceyhaner, Yıldız Erkekler Türkiye 3.’sü oldu.

Başarılara Doyamıyorlar

2-7 Mayıs tarihleri arasında Düzce'de düzenlenen Okul Sporları Gençler-A Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nı da 3 altın ve 1 bronz madalya ile tamamlayan Yavuz Kılıç'ın öğrencileri yine bir başarıya imza attı.

YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYE SPOR LİGE BAL GİBİ BAŞLADI YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYE SPOR LİGE BAL GİBİ BAŞLADI

Genç Erkekler Milli Takım Baş Antrenörü Yavuz Kılıç sosyal medyada yaptığı açıklamada; "11-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Fethiye'de düzenlenen Yıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına ilimizi temsilen katıldık ve şampiyonayı; bir bronz madalya ile tamamladık.
80 kg. kategorisinde Muhammet Anıl Ceyhaner yarı finalde Avrupa Şampiyonu rakibine mağlup olarak Yıldız Erkekler Türkiye 3'üncüsü olmuştur.
Bize desteklerinden ötürü başta Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve her türlü imkan ve desteğini bizden eksik etmeyen İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğluna, Nazilli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze ve İlçe Müdürümüz Güven Eker'e, Lokomotif Kulübümüz Abdulaziz Kılıç Boks Spor Kulübümüze ve değerli yönetimine bizlere inanıp dualarını esirgemeyen ve emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim. Aydın'ımıza ve Nazilli'mize hayırlı olsun.. Aldığımız her madalya babam Abdulaziz Kılıç'a ithafen. Kabrin nur mekanın cennet olsun inşallah koca reisim." ifadelerini kullandı.

Yavuz Kilic Muhammet Basari

Genç Erkekler Milli Takım Baş Antrenörü Yavuz Kılıç; "Elde ettiğimiz başarıdan dolayı çok mutluyuz. Çalışamızın sonuçlarını turnuvada da aldık. Öğrencim Muhammet Anıl Ceyhaner'i başarılarından dolayı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Atakan Göker