Denizli Büyükşehir’in Alkol Kararına İlişkin Eğitim Bir Sen “Özenti Oluşturur” Denizli Büyükşehir’in Alkol Kararına İlişkin Eğitim Bir Sen “Özenti Oluşturur”

Yatırımcı ve sanayicileri Çivril’e davete den Başkan Niyazi Vural “geleceğe en karlı yatırım için tüm girişimci ve sanayicileri Çivril’e bekliyoruz” dedi.

Sanayi Bakanlığının Çivril Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili onayının ardından Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili tanıtım ve talep toplama çalışmaları hız kazandı. 70 sanayici ve girişimcinin katıldığı ilk tanıtım toplantısının ardına ikinci toplantı Çivril Belediyesi ev sahipliğinde 7 Kasım Salı günü Çivril’de yapılacak. Toplantı ve Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bilgi veren Başkan Niyazi Vural “ Çivril OSB için başlattığımız çalışmalar emin adımlarla devam ediyor. Geçen hafta Denizli Sanayi Odası (DSO) önderliğinde yaptığımız tanıtım toplantısına Denizli ve Çivril’in yanı sıra birçok ilden yatırımcı ve girişimciler katıldı. Yeni kurulacak olan Çivril OSB geleceğe karlı bir yatırım yapmak isteyenlerin ilgi gösterdiği bir bölge oldu. Tanıtım toplantımızın ikincisini yine DSO önderliğinde Çivril’de yapacağız. Çivrilli ve Denizlili sanayici ve girişimcileri Çivril’imizde görmek ve ağırlamaktan onur duyacağız. 7 Kasım Salı gün herkesi Tren Yolundaki Toplantı salonumuzda saat 14.00’te yapacağımız toplantımıza bekliyorum” dedi. 

Editör: Haber Merkezi