Dün Denizli'ye yerel seçim mitingi için gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Partlili seçmenleri Türkiyeİttifakı'na davet ederek oy istemişti. 

Yasin Öztürk'ten Özgür Özel'e Ulan Tipitip7Genel Başkan Özel, "Eski ittifak ortaklarımız eğer CHP’ye oy verirlerse CHP kesin kazanıyor. Ama başka bir partiye oy verirlerse oy verdikleri parti değil, Denizli’de AK Parti kazanıyor” diyerek İYİ Partili seçmene seslenmişti. İYİ Partili seçmenden ittifak talebinde bulunan Özel, 2019 mahalli ve idari seçimlerde ittifak ortakları İYİ Parti’nin adayını büyükşehir ve ilçe belediyelerinde desteklediklerini ifade eden Özel, kendi memleketi Manisa’da 3 oyun 3’ünde de İYİ Parti’nin adayına oy verdiğini söyledi. Açık ve net bir şekilde İYİ partili seçmene ittifak talebinde bulunduğunu ifade eden Özel, “Anketler şunu gösteriyor. Eski ittifak ortaklarımız eğer CHP’ye oy verirlerse CHP kesin kazanıyor. Ama başka bir partiye oy verirlerse oy verdikleri parti değil, Denizli’de AK Parti kazanıyor. Bir başka partiye oy verirseniz belediye AK Parti belediyesi olur. Eğer CHP’ye oy verirseniz belediye sizin de belediyeniz olur. İyi insanların belediyesi olur, milliyetçi demokratların belediyesi olur, muhafazakar demokratların belediyesi olur. İYİ Partili, MHP’li, AK Parti'li, CHP’li Kürt’ü, Türk’ü, Çerkez’i belediyelerimizin kapıları ardına kadar açık, hepsi sizin belediyeniz olur” demişi. 

Yasin Öztürk'ten Özgür Özel'e Ulan Tipitip1Yasin Öztürk: "Tipitip!"

Denizli milletvekili ve İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e, sosyal medya hesabı üzerinden seslendi.

Sert söylemleri ile dikkat çeken aday, "Ulan tipitip" diyerek Özgür Özel'i hedef aldı. "Yıllardır sizin zihniyetiniz sayesinde bunlar iktidarda kalıyor, 2019'da sizinkiler oy vermediği için Denizli'de AK Partisi kazanmıştı. Madem öyle, çek adayını da biz kazanalım!" dedi. 

"Hadi Ordan İşine Bak"

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, "İstanbul'a gider DEM'den medet beklersin, buraya gelince İYİ'lerden medet umarsın. Sana gelince İYİ, bize gelince AK Parti'ye kazandırıyor. Hadi ordan, işine bak!" diyerek CHP Genel Başkanı'nın sosyal medya hesabını etiketledi. 

Başkan Çavuşoğlu Açıkladı! Çivril GES’te 701 Milyon 978 Bin Lira Faiz Ödemesi Başkan Çavuşoğlu Açıkladı! Çivril GES’te 701 Milyon 978 Bin Lira Faiz Ödemesi

Yasin Öztürk'ten Özgür Özel'e Ulan Tipitip2

Editör: Kardelen Başol