Özgür Özel’den Çavuşoğlu’na Övgü Dolu Sözler! Özgür Özel’den Çavuşoğlu’na Övgü Dolu Sözler!

İYİ Parti Denizli Milletvekili ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen toplantı ile basın mensuplarıyla bir araya geldi. Denizli ile ilgili projelerini açıklayan Öztürk: ‘’ Biz Denizli’mizi; “Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla ve “Ortak Akılla” yöneteceğiz. “Adalet terazisinin asla şaşmadığı bir Belediyecilik” sadece hayal mi? Bizce değil! İstemek ve çok çalışmak yeterli… Dürüst, Katılımcı, Kapsayıcı ve Toplumsal Dayanışmanın hâkim olduğu, Şeffaf, Hesap sorulabilir-Hesap Verilebilir bir Belediyecilik anlayışını en kısa zamanda hayata geçireceğiz… Konunun uzmanlarıyla, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla en yüksek seviyede İş Birliği içerisinde olacağız. Denizli Büyükşehir Belediyesi, hem işleyişiyle hem de yaptıklarıyla Temsil Gücü Yüksek ve örnek gösterilen bir kurum olacak.’’ dedi.

Yasin Ozturkten Denizli Icin 17 Proje1

Öztürk açıklamalarının devamında 17 başlık şeklinde detaylandırdığı projelerini anlattı. İşte o projeler;

-Sosyal Konut Projesi

-İlkokul Yemek Projesi + Pamukkale’yi Görmeyen Çoğumuz Kalmayacak

-Öğrenciye Toplu Taşıma Ücretsiz Projesi + Öğrenci Yurt Projesi

-Meslek Edindirme Kursları

-Sektör Bazlı Esnaf Siteleri Oluşturma Projesi

-Yatılı Kreş Projesi

-Göçmen Sorununun Halledilmesi

-İyi Destek Projesiyle, Vatandaşın Yerinde Sağlık Hizmeti Alması

-500 Kadın Projesi: Hızlı kentleşmeden kaynaklanan sorunlarımızdan bir tanesi de çalışan kadınlarımızın küçük çocuklarına bakıcı bulamamaları ve bakıcı maliyetlerinin çok yüksek olması. Çocuk bakıcı hizmeti, ev temizliği, kendine bakamayacak durumda olan yaşlılarımıza bakım hizmetleri vs. gibi sorunlara kaliteli ve güvenli hizmet eksiği her gecen gün artmaktadır. Bu kapsamda Belediyemiz bünyesinde; gerekli eğitimleri düzenli bir şekilde verilmiş, sürekli denetimi sağlanacak ve bu ihtiyaçları disiplinli bir şekilde verebilecek 500 kadınımızı yetiştireceğiz.

-Otopark Sorunlarının Halledilmesi Projesi

-Su Sorunu: Denizli’deki çeşme suyunun içilebilir hale getirilmesi.

-Yaş Almış İnsanların Hayatlarını Kolaylaştırma Projesi: Evde Bakım Hizmetleri’nin kapsamı genişletme, yaşlılarımızın; pazar, ilaç temini, hastane ulaşımı, market alışverişi ve bu gibi ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlama projesi.

-Engelli Bireylerimize Tatil Projesi

-Nostaljik Tramvay Projesi

-Film Platosu Projesi

Türk Kurultayı (Turizm, Sağlık ve İç Esnaf) Projesi

-Hayvan Mezarlığı Projesi   

Yasin Öztürk konuşmasını '' Türkiye'nin demokratik milli yükselişini yerelden başlatarak tüm Türkiye'ye yaymak için çalışacağıma söz veriyorum.'' diyerek sonladırdı.

Editör: Hatice İçke