Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı, merkezi konumda bulunan Fesleğen Mahallesinin vatandaşarı bazı konulardan şikayetçi. Mahalle sakinleriyle yapmış olduğumuz konuşmalarda bir vatandaş; "Mahallemizin en büyük sorunlarından biri güvenlik. Sokakların çok ıssız olması insanı tedirgin ediyor. İpsiz sapsız insanlar geziyor bazen. Nasıl çözecekler bilmiyorum ama bir çözüm istiyorum. Ayrıca söylemeden de geçemeyeceğim, otopark sorunumuz da var. Araçlar yüzünden kaldırım falan kalmıyor ortada." ifadelerini kullandı.

Muhtardan Bilgi Aldık

Fesleğen Mahallesi Muhtarı Oğuz Sırlı, mahallede bazı işlerin yarım kaldığını ifade ederek;"Mahallemizde yarım kalan bir park işimiz var. Çocuk oyun grubumuz hala gelmedi. Onun dışında Fesleğen Mahallemizin belli noktalarına kamera istiyoruz güvenlik sorunlarından dolayı. İnonü ve İstiklal Caddesindeki belli kritik noktalara butonlu trafik lambası istiyoruz. En önemlisi de mahallenin merkezine, muhtarlığın olduğu yere sağlık ocağı ve kreş istiyoruz. Muhtarlığın arkasına iki katlı bir otopark yaptırıp, otoparkın üstüne sağlık ocağı ve kreş yapılabilir. Biz bu konuyu seçimden önce Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur ile görüştük, kendisinden söz aldık." dedi.

ÇİVRİLLİ ŞEHİTİN ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ ÇİVRİLLİ ŞEHİTİN ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ

Pazar Yeri Sorunu

En yakın pazar yerinin İncilipınar Mahallesinde olduğunu söyleyen Sırlı; "Pazar yeri yapılırsa vatandaş memnun olur." ifadelerini kullandı.