“Lider Türkiye Üretken Belediye”

2024 yerel seçimlerinde “Lider Türkiye Üretken Belediye” sloganıyla yer alacaklarını açıklayan İl Başkanı, “ Denizli’ye hizmet etmeyen CHP’lilerden kurtaracağız. Soprano Pervin Çakar’ın elini öpenleri halkımız sandığa gömecek” dedi

İl Başkanı Yılmaz, Osman Zolan’a görev süresi boyunca sunduğu hizmetler için teşekkür etti ve “emeğimizi, yüreğimizi, alın terimizi ortaya koymaya devam edeceğiz” diyerek sözü Başkan Zolan’a bıraktı.

“Lider Türkiye Üretken Belediye”

“Teşekkür Etmek İçin Geldim”

Zolan ise “2019 yılında kurulan Cumhur İttifakı çerçevesinde ülkemizin, bayrağımızın güçlenmesi şerefin, şehirlerimizin daha fazla hizmet alması noktasında” bir araya geldiklerini açıkladı.

Yürüyüşlerine destek veren il ve ilçe başkanlıklarına, gençlik kollarına, sendika, dernek başkanları ile meclis üyelerine, vatan sevdalı Milliyetçi Hareket Partisi’ne teşekkür ederek, çıktıkları bu yolda kardeşlik hukuklarına zarar vermeden hizmet edeceklerinin altını çizdi.

Teşekkür etmek için geldim” diyen Osman Zolan, yerel seçimlerle ilgili “üstlerden ne karar verilirse verilsin başımızın üstünde” açıklaması yaptı. Meselenin 20/20 olduğunu hatırlatarak “vatana ve bayrağa sahip çıkacak insanların görev başında olması” dileğiyle sözlerini noktaladı.