Denizli'de yürekleri ağızlara getiren Vampir Ömer lakabı ile bilinen Ömer Soğancı (60) kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Önce 1996’lı yıllarda tartıştığı eşi Biray Soğancı’yı, sonrasında ise kahvehanede tartıştığı Mehmet Arslan’ın boynundan ısırmıştı. Yaşanan olayın ardından yargılanan Soğancı'nın, saldırgan tavırları ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ömer Soğancı, son olarak babası Himmet Soğancı ile tartışmış, babasının başını taşla ezerek öldürmüş ve kanını içmişti. Polisler olay yerine geldiğinde hala ağzının çevresinde kan bulunuyordu ve o kanla gözaltına alındı. Soğancı, Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesinde idam istemiyle yargılandı, sanığın akli dengesinin yerinde olmadığı gerekçesi ile tedavi altına alındı. Manisa Ruh ve Sinir Hasatlıkları Hastanesi’ne yatırılan Soğancı, uzun süre tedavi gördü.

Kalbine Yenik Düştü

Tedavisini ardından serbest bırakılan Soğancı, eski evine geri döndü ve orada yaşamaya başladı. Evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Korkunç Motosiklet Kazası, 2 Arkadaşı Hayattan Kopardı! Korkunç Motosiklet Kazası, 2 Arkadaşı Hayattan Kopardı!

Soğancı Fatih Mahallesi’ndeki Nur Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kayhan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Editör: Haber Merkezi