Dışişleri Bakanlığından Suriye’nin Kuzeyindeki Olaylara İlişkin İlk Açıklama Dışişleri Bakanlığından Suriye’nin Kuzeyindeki Olaylara İlişkin İlk Açıklama

Olay, Mersin'in Toroslar ilçesinde meydana geldi. Bir şahıs tavuğa tecavüz ederken yakalandı. Çevrede olayı gören bir vatandaş olayı anbean kayıt altına aldı. Mahalle muhtarı şahısı emniyete şikayet etti. İhbar üzerine polis ekipleri harekete geçti. Emniyette ifadesi alınan M.S. emniyette ifadesi alınan M.S isimli şahıs bir anlık hislerinin kurbanı olduğunu iddia etti. 

Mersin Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen M.S. isimli şahıs, “Hayvana kötü muamele ve cinsel istismar” suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haluk Levent Harekete Geçti

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine Haluk Levent de bir paylaşımda bulunarak “Mersinde tavuğa tecavüz videosunu izledim az önce. Buraya videoyu koyamıyorum. Ama yerini bilen var ise bizlerle irtibata geçsin lütfen, Büyük ihtimal ile ölür ama hızlı davranırsak Kemalpaşadaki çiftlikte ameliyata alabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Haluk Levent Tavuk Tecavuz