Türkiye’de milyonlarca kişi tarafından izlenen dizilerde ve reklam filmlerinde yer alan ünlü aktör Uraz Kaygılaroğlu, bu kez fotoğraf sergisi için kadraj karşısına geçti. Kaygılaroğlu’nun, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour’un ilk sergisi “Life in Plastic” için verdiği pozlar, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

İlk sıra herkesi şaşırtacak: İşte en ucuz sıfır araçlar İlk sıra herkesi şaşırtacak: İşte en ucuz sıfır araçlar

Uraz Kaygilaroglu Verdigi Pozlarla Elestirilerin Hedefinde1

Alışılagelmişin dışında bir sanat sergisinde yer alan Kaygılaroğlu, verdiği pozlarla sevenlerini şaşkınlığa uğrattı. İçinde bulunduğu fotoğrafların bir tanesinde, elinde başı kesik bir kadını tutarken verdiği bir poz bulunan Kaygılaroğlu, gelen tepkiler üzerine çok geçmeden açıklama yaparak özür diledi.

Söz konusu fotoğraf için Kaygılaroğlu’na, "Asılmış, kesilmiş kadın bedenleri sanatın neresinde tam olarak!" şeklinde tepkiler geldi.

Uraz Kaygilaroglu Verdigi Pozlarla Elestirilerin Hedefinde9

Kaygılaroğlu’ndan Açıklama

Gelen tepkilerin çığ gibi büyümesiyle Uraz Kaygılaroğlu, "Sakin olalım arkadaşlar" notunu düştüğü bir paylaşımda bulundu. Takipçilerinden özür dileyen Kaygılaroğlu, "Amacım hayatımdaki özel birinin sanat çalışmasına destek vermekti. Amacım hiçbir şekilde kötü duygular uyandırmak değildi" ifadelerinde bulundu.

Uraz Kaygilaroglu Verdigi Pozlarla Elestirilerin Hedefinde

Editör: Ali İhsan Sivrikaya