Şirketlerden iflas haberleri gelmeye devam ediyor. Gama Recycle, Türkiye'nin en büyük polyester elyaf üreticisi olarak Gaziantep ve Düzce'deki Organize Sanayi Bölgelerinde faaliyet olan beş fabrikada konkordato ilan etti. Şirketin artık mali problemlemlerle baş edemediği için satılacağı bildirildi.
Konkordato sürecine giren şirket, mali durumunu düzeltmek ve alacaklılarına karşı adil bir çözüm bulmak amacıyla bu adımı attı.

Sektördeki En Büyük Üreticilerden Biriydi

Gaziantep ve Düzce'deki Organize Sanayi Bölgelerinde beş fabrikada faaliyet gösteren ve Türkiye'nin en büyük polyester elyaf üreticisi olan Gama Recycle'ın konkordato ilan ettiği bildirildi.

Dolarda 10 liraya yakın iddia: Bir anda bu seviyeye gelecek dediler Dolarda 10 liraya yakın iddia: Bir anda bu seviyeye gelecek dediler

Üretim  Durdu, Bir Çok Çalışan İşten Çıkarıldı
Aylık 3000 ton polyester elyaf üretim kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük geri dönüşüm polyester fabrikası olarak bilinen Gama Recycle, üretimi durdurdu.
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan ve geri dönüşüm sektöründe Ar-Ge çalışmaları yapan tek firma olan Gama'nın kapılarını kapattığı açıklandı.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ