Denizlili Moto Kurye Anlattı! “Biz Her Gün Ölüme Motor Sürüyoruz” Denizlili Moto Kurye Anlattı! “Biz Her Gün Ölüme Motor Sürüyoruz”

Önceki dönem CHP’den Bekilli Belediye Başkan adayı olan Türkan Çeliktaş Keyik annesi Fatma Çeliktaş'ı kaybetti. Keyik, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda annesinin vefat ettiğini paylaştı. Fatma Çeliktaş'ın cenazesi 24 Kasım cuma (bugün) saat 14.00'te defnedildi.

"Akraba Eş ve Dostlarımıza Duyurumuzdur"

Keyik yaptığı paylaşımında, "Öğretmen olmayı çok istemiş. Ticaret yapan rahmetli dedem kendisinin hesap işlerine yardımcı olsun diye, ilkokul 3.sınıfa giden annemi yanına alarak eğitim hayatı neredeyse başlamadan bitmiş. Özellikle kız çocuklarının okuması ve aydınlanması için elinden gelen çabayı sarfetmiş olan annem bu gece tam da öğretmenler gününde hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün ( 24 Kasım cuma) saat 14 te kaldırılacaktır. Akraba eş ve dostlarımıza duyurumuzdur. Mekanın cennet olsun annem" dedi.

Bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarından dolayı tedavi görüyordu. Hayatını kaybeden Fatma Çeliktaş, Bugün Bekilli mezarlığında defnedildi.

Editör: Haber Merkezi