Denizli Valiliği, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 6., 22. ve 26. maddeleri ile Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin 3. maddesi gereği, Denizli il merkezinde düzenlenecek açık yer toplantılarına, yürüyüş güzergâhlarına ve pankart, afiş asma yerlerine ilişkin güncellemeleri kamuoyu ile paylaştı.

Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "1 Nolu Açık Yer Toplantısı için belirlenen alan, Ulus Caddesi ile Tokat Caddesi'nin kesiştiği noktadır. 2 Nolu Açık Yer Toplantısı için öngörülen mekan ise 29 Ekim Özay Gönlüm Meydanıdır. 3 Nolu Açık Yer Toplantısı için belirlenen yer, Mehmet Akif Ersoy kapalı pazar yerinin yanında bulunan 265 Sokak, 240/3 Sokak, 273 Sokak, 266 Sokak, 274 Sokak, 272 Sokak ve 275 Sokak'ların kesiştiği alandır." ifadeleri kullanıldı.

1 Nolu Gösteri Yürüyüşü'nün güzergâhı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü önünden başlamakta olup, İncilipınar Caddesi ve 1222 Sokağı takiben Tokat Caddesi-Ulus Caddesi Kavşağı'na kadar devam etmektedir. Dağılma noktası ise Ulus Caddesi ile Tokat Caddesi'nin kesiştiği kavşağa açılan cadde ve sokaklardır. 2 Nolu Gösteri Yürüyüşü'nün güzergâhı ise Kazım Kaynak Caddesi ile Fatih Caddesi'nin kesiştiği Akkonak Parkı önünden başlamakta olup, Merkezefendi Caddesi'ni takiben Özay Gönlüm Meydanı'na kadar devam etmektedir. Dağılma noktası ise Özay Gönlüm Meydanı'na açılan cadde ve sokaklardır" denildi.

3 Nolu Gösteri Yürüyüşü Güzergahı; Hüdai Oral Caddesi ve Alparslan Caddesi ile 245. sokağın kesiştiği kavşaktır. Yürüyüş güzergahı toplanma yerinden itibaren, Hüdai Oral Caddesini takiben, 275. Sokağa kadar olan güzergahtır. Dağılma yeri 265 Sokak, 240/3 Sokak, 273 Sokak, 266 Sokak, 274 Sokak, 272 Sokak ve 275 Sokakların kesiştiği Mehmet Akif Ersoy Kapalı Pazar Yeri yanında bulunan alana açılan cadde ve sokakları olduğu bildirildi.

Denizli il merkezinde afiş ve pankart asılacak yerler:


1 Nolu Yürüyüş Güzergâhında Afiş ve Pankart Asılacak Yerler İncilipınar Caddesi üzerinde bulunan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü önü ile İncilipınar yüzme havuzları önünde bulunan billboardlar.
2 Nolu Yürüyüş Güzergâhında Afiş ve Pankart Asılacak Yerler Denizli Devlet Hastanesi arkasında (eski SSK Hastanesi kavşağı) bulunan billboardlardır. 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin 3. Maddesi gereğince ilan olunur” ifadelerine yer verildi.

Denizli'de Bu Hafta Hava Durumu Nasıl Olacak? (6-10 Mayıs) Denizli'de Bu Hafta Hava Durumu Nasıl Olacak? (6-10 Mayıs)
Editör: Haber Merkezi