CİNAYETTEN 3 AY SONRA ANNE KATİLİ OLARAK TUTUKLANDI CİNAYETTEN 3 AY SONRA ANNE KATİLİ OLARAK TUTUKLANDI

2024 yaz sezonun açıldığı şu günlerde kışlık kıyafetler ve ayakkabılar raflara kaldırılmaya başlandı. Onların yerini daha ince kıyafetler ve terlikler aldı.

“Terlik Satışları Sezonun Sinyalini Veriyor”

Yaz sezonun geldiğini terlik satışlarından anladıklarını söyleyen Denizli’de ayakkabıcı Hasan Özçınar : “Sezonun geldiğini terlik satışlarından anlayabiliyoruz. Piyasanın nasıl geçeceğinin kısmi de olsa aslında bize sinyalini veriyor. Şu günlerde terlik satışları hareketlenmeye başladı. Havalar ısındıkça satışlar daha çok artar” dedi. 

Terlik Denizli Esen Kundura

En Çok Kadın Terliği Satılıyor

Kadınların alışverişlerinde çeşitliliğe daha çok önem verdiğine dikkat çeken Özçınar: “Terlik satışlarını sınıflandıracak olursak en çok satılan grubumuz kadın terlikleri oluyor. Bunu sırası ile çocuk ve erkek grubu takip ediyor. Kadınlar alışveriş yaparken tek tiple sınırlı kalmıyor. Gözleri hep daha çok model daha çok farklı çeşidi arıyor. O yüzden biz de mağazamızda farklı renk ve desende model getirtmeye özen gösteriyoruz. Konforunun yanında zarafet ve şıklık isteyen kadın müşterimize özel onlara hitap edecek terlik çeşitleri satmaya çalışıyoruz. Rahatlık ve ayak konforu ön planda olan kişiler içinde ortopedik terliklerimizi öneriyoruz. Daha çok düğün ve özel günlerde kullanılmak içinde topuklu abiye terliklerimizi satıyoruz. Mağazamızda ürün yelpazesi geniş. Yeter ki gelen müşteri nasıl bir terlik alacağına karar versin, biz gerisini hallediyoruz” diye konuştu.

Terlikci Denizli Ayakkabi Fiyatlari

Ortopedik Terlikler Daha Sağlıklı 

Ortopedi hekimleri ortopedik terliklerin diğer terlik çeşitlerine göre daha sağlıklı olduğunu belirtiyor. Ortopedik terliklerin kişiye sağladığı konforun yanı sıra ayağın fizyolojik yapısına uygunluğundan dolayı ayak sağlığı için daha çok önem arz ediyor. 
Ortopedik terliklerin ayaktaki adalelerin gerginliğini azaltarak oluşabilecek ağrı ve yorgunluğu azalttığını yardımcı olacağının üstünde duruyorlar.

Muhabir: Fatma Haytan