Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Denizli İl Başkanı Bülent Kandemir, derneğin Denizli'de nasıl faaliyetler yaptığını Genç Çivril Gazetesi'ne anlattı. 

Meyve Ağaçlarında İlaçlamaların Zamanında Yapılması Çok Önemli Meyve Ağaçlarında İlaçlamaların Zamanında Yapılması Çok Önemli

Gazetemize konuşan dernek başkanı Bülent Kandemir Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin kuruluşundan bahsederken; "Derneğin kuruluş şekli iki türlü. 1961 yılında Türkiye Emekli Astsubaylar Yardımlaşma Derneği(TEMAY) adında kurulmuş, daha sonra da 1984 yılında Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) olarak yeniden kurulmuştur. Kurulduğu tarihten beri hizmetlerini devam ettiren, Türkiye'nin çeşitli illerinde yaklaşık 100 tane şubesi ve 40 bine yakın üyesi olan aktif bir dernek." ifadelerini kullandı.

Denizli'deki Emekli Astsubayları Üyeliğe Davet Etti

Derneğin Denizli'de toplam 410 üyesi olduğunu ve bu sayının yeterli olmadığını söyleyen başkan Kandemir;"Göreve geldiğimizde üyemiz yaklaşık 200 civarındaydı. Biz yaklaşık 3 yılda 200 kişi daha ilave etmiş olduk. Önümüzdeki günlerde sayıyı daha da arttırmayı düşünüyoruz." dedi.

Muhabir: Atakan Göker