Denizli’de İstiklal Mahallesi’nde bulunan bir mağaza yastık fiyatlarında indirime gitti. İndirimin mağaza yetkililerince duyrulmasının ardından müşteriler mağazaya akın ettiler.  Sabahın erken saatlerinde mağazanın kapısında kuyruk oluşturan vatandaşlar çok kısa bir süre zarfı içinde yastıkları satın aldılar.Bir kaç saat içersinde yastık stoklarını eriten müşteriler mağazadan sevinçle ayrılırken yastıklardan almayan kadınlar ise üzüldüler. Mağaza yetkilileri yastıkların yeniden geleceğini ve yeniden indirimli satılacağını belirtiler.  

Uçak yolculukları için yeni karar: Bunu yaptırmayan artık binemeyecek Uçak yolculukları için yeni karar: Bunu yaptırmayan artık binemeyecek

Tekstil Şehri Denizli’de Yastık Fiyatları Pahalı Mı?

Mağazanın yaptığı yastık indirimine bu kadar yoğun ilginin olması "Denizli tekstil şehri değil mi ?"sorunu akıllara getiriyor. Yastık gibi tekstil ürünlerinin Denizli’de pahalı olması şaşırtıcı. Tekstil üretim merkezi olan Denizli’de yastık, yorgan gibi tekstil ürünlerinin çevre illere göre daha ucuza satılması beklenirken yapılan kampanyanın bu kadar ilgi görmesi satış fiyatlarının bu beklentiyi karşılamadığını gösteriyor.