Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan sergiye halktan yoğun ilgi olurken protokol de kursiyerleri yalnız bırakmadı.

 Serginin bugünkü ziyaretçileri arasında Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık ve ailesi de vardı. Başkan Tatık , ilk olarak hemşerisi ve eşinin arkadaşı olan Dekoratif Boyama ve Geri Dönüşüm kursu eğitmeni Rabia Karauzun’nun  sergisini ziyaret etti.

Whatsapp Görsel 2024 05 25 Saat 17.53.15 E7461A01

Denizli Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarına sahip çıkıyor Denizli Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

“Tavas Belediye Başkanı Ve Ailesi Sergimi Onurlandırdı”

7. karma sergiye katılan ziyaretçiler arasında Tavas’lı hemşerisi Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık ve ailesini gördüğü için mutlu olduğunu ifade eden eğitmen Karauzun : “ Başkanımızın sergimi gelip görmesi beni çok onure etti. Ailesiyle birlikte sergimi gezen başkana ve eşine çok teşekkür ediyorum.” Dedi başkan Tatık ve ailesi Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergide başka stantları a ziyaret etti. Ziyareti sırasında kursiyerlerin yaptığı diğer eserleri de inceleyen Tatık ,ürünler hakkında eğitmenlerden bilği aldı.

Kadir Tatik