Özlem ve Mehmet TANIŞMAN’ın oğlu Cengiz Kaan, Solmaz Düğün Salonunda düzenlenen törenle erkekliğe ilk adımını attı.
Ayşe ve Hüsameddin KARAKAYA ile Hacer ve Cengiz TANIŞMAN’ın torunu Cengiz Kaan; “Duyanlar duymayanlara duyursun, Arzu eden herkes sünnetime buyursun.” dedi ve sevenleri aileyi yalnız bırakmadı.
Çivril Belediye Başkanı Av. Niyazi Vural kaynı Mehmet Tanışman’ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı ve sünnet düğününe eşi ve çocukları ile birlikte katıldı.
19 Temmuz Cuma günü saat 18.00’de Çarşı Mahallesinde bulunan evlerinden hareket eden konvoyla başlayan sünnet düğünü çok sayıda davetlinin katılımı ile Solmaz Düğün Salonunda devam etti.
Saat 19:00’da konuklara yemek ikramlarının yapıldığı düğün salonunda eğlence gece 24:00’e kadar devam etti.
Biz de Genç Çivril Gazetesi olarak aileyi tebrik eder Allah’tan damatlığını da görmeyi nasip etmesini dileriz.

TANIŞMAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ