Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel dördüncüsünü düzenlediği Üreten Kadınlar Festivali 3 gün sürdü. Kadınlar Günü’nde açılışı yapılan festivalin final gününde ünlü isimler ağırlandı.

Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen organizasyona Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan da katıldı.

Denizlililer Ayık Kafayla Yapılanları Unutmadı! Denizlililer Ayık Kafayla Yapılanları Unutmadı!

Şoray, Zara, Danilo Şef… Hepsi Denizlili Kadınlar İçin Geldi2

Zanna Kırdı Geçirdi!

Organizasyon davetlilerinden olan Masterchef Danilo Zanna, gerçekleştirdiği söyleşide Türk yemeklerinin güzelliğini mesleki olarak değerlendirdi. Yaptığı esprilerie de sempatikliğini konuşturan Danilo Şef, salonu gülmekten kırdı geçirdi.

Mehmet Gazi Solunu’nda ise sevilen Klinik Psikolog Beyhan Budak Denizlililerle buluştu. Budak kadınların yoğun ilgi gösterdiği söyleşide merak edilen soruları yanıtladı.

Şoray, Zara, Danilo Şef… Hepsi Denizlili Kadınlar İçin Geldi3

Zara’nın Sahnesi Tıklım Tıklım

Festivalin final programına çıkan usta isim Zara, Özay Gönlüm Salonu’nda sahne aldı. Ünlü halk sanatçısı yaklaşık 2 saat sahne alarak salonu tıklım tıklım doldurdu.

Zara, her başarılı erkeğin arkasında bir kadın olduğunun unutulmaması gerektiğini kaydederek, salondan Başkan Zolan’ın eşi Berrin Zolan için alkış istedi. Başkan Zolan ise günün anısına Zara’ya üzerinde Denizli horozu bulunan kaide verdi.

Şoray, Zara, Danilo Şef… Hepsi Denizlili Kadınlar İçin Geldi4

Festival’de, Türk el sanatları ile uğraşan kadın girişimci ve sanatkarların desteklenmesi, gelişmesine katkı sağlanması, sanatın ve zanaatın unutulmaması ve yaşatılması ve aile bütçelerine katkı sağlanması amacı ile 260 girişimci kadın stant açtı.

Festival, konserler ve tiyatro ile 3 gün boyunca dolu dolu geçti. Ayrıca uzman isimler seramik sanatı, sağlıklı beslenme ve girişimcilik konularında workshop ve eğitim verdi.

Şoray, Zara, Danilo Şef… Hepsi Denizlili Kadınlar İçin Geldi1

Çocukları da unutmayan festivalde 3 gün boyunca siihirbaz gösterimi, bando konseri, yüz boyama, palyaço, sosis balon dağıtımı, planetaryum gösterimleri ve flash mob etkinlikleri yapıldı.

Editör: Haber Merkezi