Denizli'ye Yeni Futbol Takımı Denizlispor'un Yerini Tutacak Mı? Denizli'ye Yeni Futbol Takımı Denizlispor'un Yerini Tutacak Mı?

Geçen hafta Didimspor’a hakem hatası sonucu yenilen Yeşil Çivril Belediye spor bu hafta Söke deplasmanında üç puanın sahibi oldu. Maçta iki gol atan Mustafa Tarhan yıldızlaşırken Söke sporun golü 90+ 1 de penaltıdan geldi.

Maça istekli başlayan Yeşil Çivril Belediyespor 7’inci dakikada bulduğu gol ile 1 – 0 öne geçti. Golden sonra ataklarına devam eden yeşil Çivril Belediye spor 17’inci dakikada Ramazan Oğulcan Kılınç’ın golü ile durumu 2 -0 a getirdi. İkinci golden sonra oyunun kontrolünü eline alan Yeşil Çivril Belediyespor soyunma odasına 2 – 0 üstülük ile gitti.

İkinci Yarı Mustafa Tahran sahne aldı

İkinci yarıya kontrollü başlayan Yeşil Çivril Belediyespor skor avantajı ile rakibine üstünlük kurdu. Maçın 59’uncu dakikasında topu Söke spor ağlarına gönderen Mustafa Tahran durumu 3 -0 yaptı. Lig başından itibaren oynamak istediği oyunu Söke spor karşısında sergileyen yeşil Çivril Belediyespor maçın 84’üncü dakikasında geliştirdiği atakla Mustafa Tahran’ın attığı gol ile 4 -0 üstülük sağladı.

Maç bu skorla bitecek derken gelişen Sökespor atağında kazanılan penaltıyı gole çeviren Ahmet Can Karakaş Sökespor’un tek gülüne imza attı.

Maç bu skorla sona ererken Yeşil Çivril Belediye spor zaferi takım yöneticileri ve futbolcuları ile soyunma odasında kutladı.

Editör: Haber Merkezi