Denizli'nin Ömrü Kaç Yıl Okumakla Geçiyor? Denizli'nin Ömrü Kaç Yıl Okumakla Geçiyor?

Yerel seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Çivril Belediye Başkan Aday Adayı Kemal Aslan CHP Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen Gençlik Konserine gitmek isteyen Çivrilli gençlerle konsere katıldı.

Mahalle, STK ve esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmalarını sürdüren Kemal Aslan, partisinin İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen konsere gitmek isteyen Çivrilli gençlerle konsere katıldı. Gençlerle eğlenceli bir gece geçirdiklerini belirten Başkan Aday Adayı Aslan “Gençler ülkemizin ve geleceğimizin teminatı. Bizim için çok önemliler. Onlarla güzel anlamlı vakit geçirmekten keyif aldım. Bu tür etkinliklerin Çivril’de de yapılmasını, gençlerin eğlenmesi için çaba harcıyoruz. Çivrilli gençler kaliteli vakit geçirmek için il merkezlerine gitmek zorunda kalmasın diye çalışıyoruz” dedi.

Siyasete Ara Verdi Gençlere Konsere Katıldı

Belediye Başkanlığında sosyal ve kültürel faaliyetlerin gençlerin ve vatandaşların talep ve isteklerine göre organize edeceklerini belirten Aslan, “Adaylığımız açıklarken Çivril’in her anlama gelişmesi için çalışacağız dedik. Bu hedeflerimizde değişiklik yok. Bugün gençlerimiz Denizli’de organize edilen bir konsere katılmak istediklerini ifade ettiler. Bizde gençlerimizin isteklerine duyarsız kalmadık ve konsere gitmek isteyen gençlerle güzel bir gece geçirdik” dedi.

Çivril’in bir zamanlar sosyal ve kültürel faaliyetlerle kendinden söz ettiren bir ilçe olduğunu hatırlatan Kemal Aslan, “Çivril Belediyesi bünyesinde açılan tiyatro kursları yıllarca sahneledikleri oyunlar ile ilçemizin sanat çalışmalarına büyük katkı sağlamıştı. Aynı şekilde Gençlik Konseyinin organize ettiği konserler ve gençlik buluşmaları ile Çivril gençlerin ilgi odağı olmuştu. Son yıllarda tüm sanatsal faaliyetler bırakıldı, yapılmadı. Sanat ve kültürle faaliyetleri yeniden canlandırmak yeniden gençlerin ilgi odağı olan bir Çivril oluşturmak için yollardayız. Her şey bizimle güzel olacak, CHP kazanacak gençler kazanacak, sanat kazanacak” dedi.

Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen konsere katılan gençler program sonrası Başkan Aday adayı Kemal Aslan’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi