ÖSYM Çivril Sınav Koordinatörlüğü tarafından 2023 YKS sınav koordinasyon kurulu toplantısı yaptı.

Çivril’de Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi toplantı yapıldı. Kaymakam Hasan Akbulut’un başkanlık ettiği toplantı Pamukkale Üniversitesi Atasay Kamer Uygulamalı Bilimler Fakültesinde yapıldı. Toplantıda, 17 – 18 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan sınav saatlerinde, sınav merkezleri çevresi ve Çivril’de alınması ve uyulması gereken kurallar konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Toplantıda ÖSYM Çivril Sınav Koordinatörü Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Ziraat Fakültesi dekanı ve Çivril Uygulamalı Bilimler Fakültesi dekan vekili Prof. Dr. Turan Karadeniz kurul üyelerine 2023 YKS sınavı ile ilgili bilgi verdi. Çivril’de 2023 yılında YKS sınavına yaklaşık 500 öğrencinin gireceği belirtilirken, sınavın 17 Haziran Cumartesi günü TYT, 18 Pazar günü AYT ve Yabancı Dil Sınavı olarak üç oturumda yapılacağı ifade edildi.

Toplantıda, sınav öncesinde, sınav esnasında ve sınav bitiminde yapılması gerekenler olmak üzere üç ana başlıktan oluşan gündem maddeleri görüşüldü. Öğrencilerin sınav esnasında rahatsız edilmemeleri için gerekli tedbirlerin alınması yönünde karar alınan toplantıda sınava girecek öğrencilere başarılar dilendi.

Denizli'de 1 Mayıs İçin Çağrı Emek ve Dayanışmanın Sesi Yükselecek Denizli'de 1 Mayıs İçin Çağrı Emek ve Dayanışmanın Sesi Yükselecek

Toplantıda İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma teğmen Ali Çolak, İlçe Nüfus Müdürü Hüdai Alıcı’da hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi