Nissan Türkiye, 2024 model araçlarında büyük indirimler sunarak Haziran ayına özel kampanyalarını duyurdu. C-SUV segmentinin öncüsü Nissan Qashqai, hafif hibrit ve e-POWER modelleri ile öne çıkıyor. Designpack versiyonunda 150.000 TL nakit indirim, Skypack versiyonunda ise aynı tutarda indirim ve uygun faiz oranlı kredi imkanı sunuluyor. Platinum Premium versiyonunda ise indirim tutarı 240.000 TL’ye kadar çıkıyor. Bu kampanya, Nissan'ın gelişmiş güvenlik teknolojileri ile donatılmış araçlarını daha cazip hale getiriyor.

Nissan Türkiye, 2024 modelleri için gelişmiş güvenlik teknolojilerine sahip araçlarında Haziran ayına özel kampanyalarını duyurdu.

C-SUV segmentinin öncüsü Nissan Qashqai, Haziran ayı kampanyasında farklı donanım seviyelerine göre çeşitli nakit alım avantajları sunuyor.

Hafif hibrit ve e-POWER modellerinde geçerli olan bu kampanya kapsamında, hafif hibrit Nissan Qashqai Designpack versiyonunda 150.000 TL nakit indirim sağlanıyor.

Skypack versiyonunda ise 150.000 TL nakit alım desteği ve 300.000 TL’ye 12 ay vadeli yüzde 2,59 faiz oranı ile kredi imkanı sunuyor. Platinum Premium versiyonunda ise 200.000 TL nakit alım desteği bulunuyor.

Uçak yolculukları için yeni karar: Bunu yaptırmayan artık binemeyecek Uçak yolculukları için yeni karar: Bunu yaptırmayan artık binemeyecek

Dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan, benzersiz bir elektrikli sürüş deneyimi sunan ve 1018 km’ye kadar menzil sağlayan e-POWER teknolojisine sahip Qashqai modelleri de Haziran ayına özel nakit alım fırsatları ile dikkat çekiyor.

Qashqai e-POWER Designpack, Skypack ve Black Edition donanım seçeneklerinde 150.000 TL nakit indirim sunulurken, Platinum Premium versiyonunda ise bu indirim 240.000 TL’ye kadar çıkıyor.

Şehir yaşamının dikkat çeken modeli Nissan Juke, ikonik sarı rengi ile geri döndü. Türkiye lansmanı yapılan bu model, konfor ve teknolojiyi ön planda tutan yeni iç tasarımı ile göz dolduruyor.

Yeni donanım paketi N-Sport’ta ise aracın çarpıcı tasarımında dikkat çekici detaylar öne çıkıyor. Ayrıca, güvenlik regülasyonları (GSR2) kapsamında zorunlu kılınan güvenlik sistemleri standart olarak sunuluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ