Sezona büyük hedef ve umutlarla giren ancak ilk üç hafta isteğini sahaya yansıtamayan Yeşil Çivril Belediye spor evinde oynadığı maçı kazandı.

Bölgesel Amatör Lig’de puansız son sırada yer alan Yeşil Çivril Belediye spor evinde ağırladığı Burdur MAKÜ Futbol Kulübünü 3 – 2 mağlup etti. Maça daha istekli ve hızlı başlayan Yeşil Çivril Belediye spor maçın 13’üncü dakikasında Mustafa Tahran’ın ayağından bulduğu gol ile 1 – 0 öne geçti.

Bulduğu gol ile ataklarını arttıran Yeşil Çivril Belediye spor 18. Dakikada kazandığı penaltıyı Abdullah Çetin ile gole çevirerek skoru 2 – 0’a getirdi.

Maçın başında yediği gollerin şokunu üzerinden atan Burdur MAKÜ, 28’inci dakikada Zekeriya Yasin Aksungur’un ayağından bulduğu gol ile durumu 2 – 1 yaparken ilk yarı bu skorla bitti.

Maçın ikinci yarısına daha temkinli başlayan iki takımda atak geliştirmekte zorlanırken Yeşil Çivril Belediye spor maçın 62’nci dakikasında Ulaş Tufan’ın atığı gol ile farkı ikiye çıkardı.  

3 -1 ‘lik skor üstünlüğü ile oyunu kontrolüne alan Yeşil Çivril Belediye spor, 86’ıncı dakikada Abdullah Çelik’in golüne engel olamayınca maç 3 – 2 Yeşil Çivril Beldespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün Projesinde Çeyrek Heyecanı Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün Projesinde Çeyrek Heyecanı
Şeytanın bacağını kırdı
Editör: Haber Merkezi