Ata sevgisi ile hareket eden Şenköy mahallesi sakinlerinden 2’si çocuk 30 kişi, 10 Kasım’da Anıtkabir’e gitti. Atatürk’ün vefatının 85’inci yılında farklı bir anma programı yapmak isteyen Şenköy mahallesinden 14 aile, otobüs kiralayarak Anıtkabir’e gitti. Ankara gezisinde Şenköy’lülere, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çankaya Şubesi yetkilileri ev sahipliği ve mihmandarlık yaptı. Ankara ziyaretine Ulus meydanındaki Atatürk anıtında başlayan  Şenköy ekibi daha sonra Ankara kalesini gezdi. Programın ikinci bölümünde İlk Meclis binası ve İkinci meclis binasını ziyaret eden ekip daha sonra Anıtkabir’e gitti.

Şehrazat Dizisine Şehitlik Tepkisi Gelmişti! İlk Açıklama Geldi! Şehrazat Dizisine Şehitlik Tepkisi Gelmişti! İlk Açıklama Geldi!

Gezi ile ilgili olarak bilgi veren Erdinç Eren “Atatürk sevgimiz tartışılmaz. 85 yıllık özlemi, köyümüzden arkadaşlarla Anıtkabir’de bir nebze olsun hafifletmek istedik. Kendi aramızda konuşurken bir anda ailelerimizle 10 Kasım’da, Ankara ve Anıtkabir’e gitme kararı aldık. Sabaha karşı yola çıktık Ankara’da bizi ADD Çankaya Şubesinden arkadaşlar karşıladı ve gezimize rehberlik etti. Meclis gezilerimizin ardından Anıtkabir sivil halkın ziyaretine açılınca Ata’mızın huzuruna çıktık ve programımızı tamamladık” dedi.

Anıtkabir’de Atatürk’ün mozolesini ziyaret eden Şenköylüler daha sonra Çivril’e doğru yola çıktı.

Şenköy'lüler 10 Kasım'da Anıtkabir'e Gitti

Editör: Haber Merkezi