Başvuru listelerinin İlçe Seçim Kuruluna verilmesinin ardından seçim çalışmalarına başlayan CHP Belediye Başkan adayı Semih Dere, yoluna çıkan engel ve kısıtlamalara rağmen çalışmaya devam edeceğini belirtti. Aday belirleme sürecinde partisinin adaylık görevini kendisine uygun gördüğünü ve Ankara’da görevin genel Başkan tarafından tebliğ edildiğini belirten Semih Dere “Bugüne kadar partimin verdiği tüm görevleri büyük küçük demeden memlekete ve Çivril’e hizmet olarak kabul ederek layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Biliyordum ki önemli olan sıfatlar değil, vatana, millete ve memlekete faydalı olabilmektir. Şimdi de, verilen Belediye Başkanlığı görevini memlekete hizmet boynumun borcu diyerek en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım. Seçime kısa bir süre kalmış olsa da gece gündüz demeden çalışacağız. ‘Vatandaştan alan’ değil vatandaşa hizmet veren bir belediyecilik anlayışını Çivril’in tüm köşelerine ulaştıracağız” dedi.

Semih Dere Listesini Yaptı “ Partimin Verdiği Her Görev Kutsaldır” Diyerek Seçim Çalışmalarına Başladı1

CHP Denizli İl Binası Önündeki O Kutuda Ne Var? CHP Denizli İl Binası Önündeki O Kutuda Ne Var?

“Vatandaşa gidecek Hizmetlerimizi Engelleyenleri Uyarıyorum”

CHP olarak Çivril için önemli proje ve hizmetlerle yola çıktıklarını ifade eden Dere “Memleketimiz için kurduğumuz düşleri herkesle paylaşacağız ve sonunda Çivril’imizin bugüne kadar kavuşamadığı hizmeti ele ele verip demokratik bir belediyecilik anlayış ile getireceğiz. Bu düşlerimize rağmen yalan ve iftira ile haksız yere çalışmalarımızı ve vatandaşlarımıza gidecek hizmetler engelleyenleri uyarıyorum. Vatandaşa hizmet sizden daha büyüktür. Suç teşkil eden davranışların neticesindeki yaptırımları, iftira ile harmanlayıp sunmak ise iflah olmamaktır. Bunların hiç biri bizleri yıldırmadığı gibi ahlaklı olmaktan hiçbir zaman vazgeçmemenin verdiği gönül rahatlığı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Unutmayın, bu bir kavga ise bu kavga kişisel çıkarları uğruna Çivril’i kaderine terk edenlerle Çivril’e hizmeti görev bilenlerin kavgasıdır ve biz bu kavgayı birleşe birleşe kazanacağız” dedi.

Semih Dere Listesini Yaptı “ Partimin Verdiği Her Görev Kutsaldır” Diyerek Seçim Çalışmalarına Başladı

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretleri de yapacak olan Semih Dere kamu kurum ve STK’ları ziyaret ederek ilçe merkezindeki çalışmalarına başladı.

Editör: Hatice İçke