Yerel Seçim heyecanının sürüdüğü Denizli’nin Çivril İlçesinde aday adayları, ilçe başkanlıklarına giderek başvurularını yapıyor. Son olarak Semih Dere, Cumhuriyet Halk Partisinden Çivril Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Semih Dere yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

31 Mart 2024 tarihinde ülke genelinde yapılacak yerel seçimler öncesi burada sizinle bir araya gelmekten dolay son derece mutlu ve heyecanlıyım.

Bugün içinde bulunduğumuz durum partimiz ve ülkemizim kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinde bizi uyardığı vehamettedir. Memleketin dahilinde kimi iktidar sahipleri gaflet ve delalet içinde kendi menfaat peşindedir. Millet ekonomik krizin pençesinde mücadele verirken, kimi iktidar sahipleri gün be gün zenginleşmekten ve bize emanet edilen Cumhuriyet’in yakasını sıkmaktan çekinmiyor.

Fakat ben ve milyonlarca Türk gencinin, biz Türk gençlerinin birinci vazifesinin Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek için olduğunu unutmadığını bilmelilerdir. Biliyorum ki mevcudiyetimizin ve istikbalimizin yegane temeli budur.

Denizli Çivril Belediye Meclisi  Borç Yetkisini  Verdi! Denizli Çivril Belediye Meclisi Borç Yetkisini Verdi!

Tam da bu noktada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize vazife olarak bıraktığı meşaleyi devralıp gelecek nesillere daha güzel ve yaşanabilir bir Çivril bırakmak için elimi taşın altına koymanın vakti geldi diye düşünüyorum. Güzel İlçemiz Çivril’in çoktan hak ettiği huzurlu ve güzel günlerini inşa etme görevine talibim. Burada sizlerin huzurunda 100 yıllık çınar Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çivril Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu duyurmak isterim.

Bilmelisiniz ki bu yolda tüm benliğimle, benim gibi adalet ve gelişim isteyen, arayışları bir kenara bırakıp Çivril için çabalayan, İlçemize hizmet etmeyi görevi bilen insanlarla, birleşe birleşe, kol kola canla başla çalışacağım. Temennim vatanıma ve ilçeme hakkıyla hizmet etmenin gururunu yaşamak.

İlçem, ülkem ve hak ettiği hizmete erişemeyen hemşerilerim için çıktığım bu yolda, ortak akıl ve değişim rüzgarıyla hepinizin desteğini bekliyorum.

Beni bugün burada yalnız bırakmadığınız için, sizlere ayrı ayrı teşekkürlerimi sunar, hep birlikte daha nice güzel günler geçirmeyi dilerim.

Editör: Haber Merkezi