Antalya’nın özellikle Kepez ve Muratpaşa ilçelerinin bazı mahallelerinde 12 Şubat'ta gece yarısı meydana gelen sağanağın neden olduğu sel felaketi çok sayıda araç, ev ve iş yeri sular altında bırakmıştı. Selin yaralarının sarılmaya başlandığı bölgede çoğunluğu öğretmenlerden oluşan Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü MEB AKUB (Arama ve Kurtarma Birimi) Ekibi de çalışmalarına büyük bir özveriyle sürdürüyor. 

3 Aylık Yağmur 24 Saatte Yağdı

Antalya'daki sel felaketiyle ilgili Vali Hulusi Şahin başkanlığında, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vali yardımcıları, kaymakamlar, AFAD yetkilileri ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin katılımıyla genel değerlendirme toplantısı yapıldı. Gerçekleştirilen toplantının ardından Antalya Valisi Şahin, 3 ayda yağacak yağmurun 24 saatte ve dar bir alana yağdığını, özellikle Kepez ve Muratpaşa ilçelerinin bazı mahallelerinde taşkın ve su baskınlarına sebebiyet verdiğini söyledi. 

Denizli'den Mersin'e Giden Otomobil Takla Attı Denizli'den Mersin'e Giden Otomobil Takla Attı

Öğretmenler Seferber Oldu

1 ölü ve 3 yaralının olduğu sel felaketi ile ilgili Antalya Valisi Şahin, “İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Münir Karaloğlu da bütün çalışmaları koordine etmek üzere ilimize geldi ve Antalya merkezdeki bütün kamu kuruluşları, civar illerden gelen desteklerle 2 bin 783 personel, 442 araç, 7 bot, 20 vidanjör ve 60 arazöze ulaştık. Selden ve su baskınından zarar gören vatandaşlarımızın yardımına koştuk" dedi. Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü MEB AKUB (Arama ve Kurtarma Birimi) Ekibi de çalışmalarda yer aldı. Edinilen bilgilere göre çoğunluğu öğretmen 15 kişiden olan ekip AFAD talebiyle 14 Şubat'ta ilimizden ayrılarak çalışmalara katıldı.  Selin yaralarının sarılması için MEB AKUB Ekibi de bölgede çalışmalarına büyük bir özveriyle devam etmekte. 

Editör: Haber Merkezi