Denizli Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı bugün Bülent Nuri Çavuşoğlu başkanlığında gerçekleşti. Başkan Çavuşoğlu’nun güncel belediye borcunu açıklamasının yanı sıra bazı skandallardan da bahsetti. Mecliste, Beltaş Denizli Büyükşehir Belediyesi A.Ş ve Kültür A.Ş.’de gerçekleştirilen usulsüzlüklere de değinen Başkan Çavuşoğlu “suç duyurusunda bulunacağım ”dedi. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı seçim sürecinde yapılan reklam çalışmalarının belediye bünyesinden karşılandığını da söyleyerek, “Belediyemizin kamera kayıtlarıyla tespit ettiğimiz bazı hususlar var seçim gecesi belediye personeli olmadığına hem fikir olmadığımız bir grup belediye içerisinde ne olduğu belli olamayan 30’a yakın kutu çıkarıyor. Kim bunlar diye soruyorum güvenlik amiri dahil kimse bilmiyor, personel tanımıyor. Düşünün ki bir seçim kampanyası belediye  personeli olmayan kişiler tarafından Denizli Basın Daire Başkanlığı bünyesi içerisinde yürütülmüş. Allah ne verdiyse götürmüşler hepsiyle ilgili suç duyurusunda bulunulacağım. Belediye kaynaklarıyla kampanya yürütmek hangi vicdana sığar.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Coğrafya Kaderdir" Söylemi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Coğrafya Kaderdir" Söylemi

Belediye personellerinin kucaklarında kolililerle saat:20.00 civarında taşıdıkları evraklar var. Arabalar yanaşıyor, koliler aşağıya iniyor, arabaların bagajlarına koyuluyor ve adamlar gidiyor. O kutuların içerisinde acaba ne var? İçinde para mı var ne var? Kimse bilmiyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Editör: Aslıhan Kılıçellli