Bakan Uraloğlu, “güneş enerjisi santralleriyle büyük tasarruflar sağlıyoruz” Bakan Uraloğlu, “güneş enerjisi santralleriyle büyük tasarruflar sağlıyoruz”

8 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenen bir uyuşturucu operasyonu, magazin gündemine bomba gibi düştü. Operasyonda ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç'ın evine baskın düzenlendi ve şarkıcı gözaltına alındı. İfadesinin ardından serbest kalan Kalben'in ifadesi ve operasyona ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. 

Image

Sabah Gazetesinin haberine göre; Soruşturmanın, Kalben'in yurt dışında kokain kullanırken gizlice çekilmiş bir videosunun İstanbul emniyetine gönderilerek ihbar edilmesiyle başladığı öğrenildi. İhbarda, Kalben'in ülkeye enstrümanların içinde uyuşturucu soktuğu ve magazin dünyasında tanınan birçok kişiye uyuşturucu madde sağladığı iddia edildi. 

Para Vermeyince Şantaj Yaptılar 

Kalben ise verdiği ifadesinde, Harbiye'de verdiği bir konserde çok yakın arkadaşının ziynet eşyalarını çalmasından dolayı üzüldüğünü, bu nedenle uyuşturucu maddeye başladığını söyledi. Kalben, söz konusu videonun İtalya gezisi sırasında bir arkadaşı tarafından gizlice çekildiğini ve yakın zamanda video karşılığında kendisinden para istendiğini anlattı. Para vermeyince şantajcının videoyu emniyetle paylaşıp şantajın boyutunu arttırdığını söyleyen Kalben, yalnızca içici olduğunu belirtti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olaya ilişkin yürüttüğü soruşturma devam ediyor. 

Kaynak: Haber Merkezi