Çivril’in ilk zabıta müdürü emekli oldu.

Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevini yürüten Salih Erten 31 yıllık meslek hayatına verdiği emeklilik dilekçesi ile veda etti.

SALİH ÇAVUŞ EMEKLİ OLDU

Uzun yıllar Işıklı Belediyesinde zabıta ve şoför olarak çalışan 2014 yılında Büyükşehir Belediye yasası ile de Çivril Belediyesi bünyesinde görev alan Zabıta Müdürü Salih Erten emekli oldu. Verdiği dilekçe ile emeklilik işlemlerini başlatan Erten, 1993 yılında başladığı mesleğinden 2023 yılında emekli oldu. 31 yıl 5 ay hizmet veren Erten 2014 yılında çıkan Büyükşehir yasası kapsamında kasaba belediyelerinin kapanması ve nüfusu 50 Binden büyük olan ilçelerde Zabıta Müdürlüğü kadrosunun açılması kararından sonra Çivril Belediyesinde Zabıta Müdürü olarak görev yapmış ve Çivril Belediyesinin ilk zabıta müdürü olmuştu.

SALİH ÇAVUŞ EMEKLİ OLDU

Pamukkale Belediyesi Baharın Gelmesiyle Çevre Düzenlemelerine Başladı Pamukkale Belediyesi Baharın Gelmesiyle Çevre Düzenlemelerine Başladı

Zabıta Müdürü Salih Erten öncelikle mesai arkadaşları ile vedalaşırken belediyenin diğer birimleri ve sevenleri de Erten’i yalnız bırakmadı.

Editör: Haber Merkezi