İkinci yarı açılan Yeşil Çivril Belediye spor evinde gol şov yaptı. Sahadan 6 – 1 galip ayrılan Yeşil Çivril Belediye spor puanını 10 yaptı. Yeşil Çivril Belediye spor aldığı galibiyet ile ligde 9’uncu sıraya yükseldi.
Bölgesel Amatör Lig 9’uncu hafta karşılaşmasında Sivaslı Belediye spor ile karşılaşan Yeşil Çivril Belediye spor seyircisine futbol resitali sundu. İlk yarısı 1 – 0 Yeşil Çivril Beldespor’un üstünlüğü ile sona eren maç 6 – 1 bitti.

29’uncu dakikada Mustafa Tarhan’ın attığı gol ile 1 – 0 öne geçen Yeşil Çivril Belediyespor dengeli ve kontrollü ooynadığı ilk yarıda soyunma odasına bu skorla gitti.

Maçın ikinci yarısına daha istekli başlayan Yeşil Çivril belediyespor Mustafa Tarhan’ın yarının başında attığı gol ile durumu 2 – 0 yaptı. Maçta yıldızlaşan Mustafa Tarhan ikinci golden 3 dakika sonra hem kendinin hem de takımının üçüncü golüne imza attı.

Denizli’de Geleneksel Futbol Turnuvaları Başladı Denizli’de Geleneksel Futbol Turnuvaları Başladı

Skor üstünlüğünü ele geçiren Yeşil Çivril Belediyespor oyunu rakibinin sahasına yıkarak daha organize ataklar geliştirmeye başladı.

Yeşil Çivril Belediyespor, geliştirdiği ataklarda 67’inci dakikada Ulaş Tufan,69’uncu dakikada Mustafa Ertabak fileleri havalandırarak durumu 5 -0 yaptı.

78’inci dakikada Ramazan Tarık Ergut’un kullandığı penaltı ile skor 6 – 0 oldu. Sivaslı Belediye spor maçın uzatma dakikalarında attığı gol ile durumu 6 - 1’e getirirken maç bu skorla bitti.

Editör: Haber Merkezi